Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
sâmbătă, 27 februarie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Popisoara

  Oameni buni, cat de cretin poti sa fii, mai ales tu ca medic, sa nu vrei sa te testezi si sa infestezi alti zeci de colegi si pacienti?
  Ce pretentii sa mai avem de la oamenii obisnuiti, cand un cadru medical trateaza cu indiferenta criminala aceasta nenorocire care este Covid 19.
  Individul mai face garzi si la Spitalul din Costesti, unde probabil a infectat si alte cadre medicale si pacienti, Deci vii in UPU ca pacient, sa te tratezi de ceva si iti da Sarboiu covid. De rasul-plansul curcilor!!
  Domnule Soare, imediat dosar penal atat pentru individ, cat si pentru conducerea spitalului unde lucreaza acest individ si care nu a anuntat DSP.
  Ar trebui ca acest Sarboiu sa fie dat afara din tagma medicilor. AFARA ordinarule !!!!
  Du-te mai Sarboiule, la vaci sau oi nu intre oameni si bolnavi.

  Reply
 2. 2

  Va dam jos

  Acest idiot de sarboiu, asa zis medic, de fapt un macelar cu ifose, e cunoscut ca fiind o persoana recalcitranta si mare spagar.
  Mentalitatea veche mioritica, cum ca ” pe mine nu ma intereseaza de voi, eu fac ce vreau, eu sunt mare si tare” e ce ne arata acest asa-zis doctor. Sa-l vedem la puscarie cat de tare va mai fi. Ha-ha.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei