Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8515-Marţi, 30 mai 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Mai 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Popisoara

  Oameni buni, cat de cretin poti sa fii, mai ales tu ca medic, sa nu vrei sa te testezi si sa infestezi alti zeci de colegi si pacienti?
  Ce pretentii sa mai avem de la oamenii obisnuiti, cand un cadru medical trateaza cu indiferenta criminala aceasta nenorocire care este Covid 19.
  Individul mai face garzi si la Spitalul din Costesti, unde probabil a infectat si alte cadre medicale si pacienti, Deci vii in UPU ca pacient, sa te tratezi de ceva si iti da Sarboiu covid. De rasul-plansul curcilor!!
  Domnule Soare, imediat dosar penal atat pentru individ, cat si pentru conducerea spitalului unde lucreaza acest individ si care nu a anuntat DSP.
  Ar trebui ca acest Sarboiu sa fie dat afara din tagma medicilor. AFARA ordinarule !!!!
  Du-te mai Sarboiule, la vaci sau oi nu intre oameni si bolnavi.

  Reply
 2. 2

  Va dam jos

  Acest idiot de sarboiu, asa zis medic, de fapt un macelar cu ifose, e cunoscut ca fiind o persoana recalcitranta si mare spagar.
  Mentalitatea veche mioritica, cum ca ” pe mine nu ma intereseaza de voi, eu fac ce vreau, eu sunt mare si tare” e ce ne arata acest asa-zis doctor. Sa-l vedem la puscarie cat de tare va mai fi. Ha-ha.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .