Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 18 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
OFICIAL! Masca NU MAI E OBLIGATORIE în exterior din data de 15 mai!    Din data de 15 mai: Fără mască în spațiile deschise neaglomerate    Din data de 15 mai: Masca, obligatorie în piețe, târguri, mijloace de transport în comun, magazine, locuri aglomerate    Din data de 15 mai: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea    Din data de 15 mai: Magazinele revin la program normal    Din data de 15 mai: Se stabilește programul restaurantentelor, cafenele în intervalul 05-24.00    Din data de 15 mai: Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din capacitate    Din data de 15 mai: În ceea ce privește școlile se păstrează în continuare scenariul galben, verde. Este de așteptat ca majoritatea școlilor să intre imediat în scenariul verde, față în față.    Din data de 15 mai: Se pot organiza nunți, botezuri și mese festive cu participarea a maximum 70 de persoane – în exterior, sau cu participarea a maximum 50 de persoane în interior, dacă organizatorii garantează că toate persoanele sunt vaccinate, nu se mai impun astfel de restricții participanților.   
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

11 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Dacă l-au pus pe Guiță la DSP sub conducerea căruia la Spitalul Militar Pitești s-au făcut cele mai mari măgarii din istoria recentă a acestui spital inseamna că acest PNL este mai rău decât orice PSD !!!

  Reply
  1. 1.1

   Ionut

   As vrea sa enumeri cateva din ele ,pentru noi cetatenii de rand,care nu avem cunostiinta de ele.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Manu o alta relicva a PSD ar trebui sa dispara din viata publica de fapt : ii ia apararea unui medic inconstient si cu un intelect reprobabil ( nu are scuze cu atat mai mult ca medic )daca a pus in pericol viata atator oameni!

  Reply
 3. 3

  Marin

  Cum sa stârpești virusul daca tu faci teste doar la sefime??? Suceava doi scrie pe noi, pula mea hai la horă.

  Reply
 4. 4

  Gică

  Doctorului Manu să îi strănute pe o rană deschisă un doctor, de exemplu unul stomatolog, care are aceeași conștiință cu a medicului șef de secție chirurgie cardio-vasculară.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Tot sistemul este praf, fiinca este totul politic. Punctul meu de vedere indiferent cat de capabil si destept esti, nu poti avea o functie an sistemul statului fiincă repet trebuie sa fii politic. Dar politic sa ai o vechime să-te cunoasca bine ca om..

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Asa domnule Manu, incurajati-i pe inconstientii care isi bat joc de pacienti si de colegi !
  De ce ii luati apararea acestui individ?
  Ce este in capul dumneavoastra? Inteleg ca este un fost coleg (o mai fi si PSD-ist), dar de la acest lucru, la a-i lua apararea, este ceva de neimaginat.
  Ati prefera domnule Manu sa mergeti la acest Sarboiu sa va opereze o varice sau doar sa va consulte si sa va dea COVID 19 din belsug? Atunci mergeti la el si incurajati-l.
  MANU ar trebui sa fie primul om politic din Arges care sa plece, sa-si dea demisia. este cel mai slab presedinte de Consiliu Judetean, indiferent de partidul care “a condus” Argesul.
  Sunteti medic, deci inapoi in “breasla” sa ajutati la eradicarea acestei pandemii (sau ati fi al doi-lea Sarboiu-inconstientul care infesteaza 50 de persoane)?
  Iar cu statul la capataiul bolnavului, pe Sarboiu, “buzunarul deschis” la facut sa se sacrifice cu “atata devotament”.

  Reply
 7. 7

  Popisoara

  Neasteptata atitudinea dl Manu (execrabila asi zice).
  O fi Sarboiu un fost coleg, (o mai fi si PSD-ist), dar de la aceasta, la a-i lua apararea,este ceva de neimaginat.
  Ati prefera dl Manu sa mergeti la acest inconstient sa va consulte sau sa va opereze o varice si in schimb sa va dea, din marinimia si din “sacrificiul” lui COVID19?
  Manu ar trebui sa fie primul om politic din judet care sa plece. Este cel mai slab presedinte de Consiliu Judetean, indiferent de ce partid a condus Argesul (vezi si comentariile din Curierul Zilei- chiar si dl Smeoreanu Gh. il critica frecvent).
  Sunteti doctor, mergeti inapoi in “breasla” si ajutati la eradicarea pandemiei. Sau Doamne fereste o sa fiti un nou Sarboiu?
  Iar cu “sacrificiul” si “devotamentul” acestui medic inconstient, “buzunarul” l-a facut sa-si “dea sufletul” (dar si Covidul) pacientilor si colegilor de serviciu,

  Reply
 8. 8

  Clevetici

  @Popisoara: “(vezi si comentariile din Curierul Zilei- chiar si dl Smeoreanu Gh. il critica frecvent)”

  Hmmm… cititul pe diagonala dauneaza grav intelegerii fondului problemei.

  Dl. Smeoreanu a lansat o campanie impotriva dr. Manu pe motive mult mai omenesti:
  – odata ce dr. Manu a ajuns presedinte al CJ Arges, acesta a lansat o licitatie pentru niste publicitate (platita de CJ Arges) in presa argeseana
  – caietul de sarcini al acestei licitatii a fost “croit” pe masura unui ziar rival si Curierul nu a prins nici un ban

  Au fost articole in Curierul acum cativa ani in care licitatia respectiva era criticata, iar tot in acele timpuri dl. Smeoreanu gasea motive de critica la un politician PSD argesean, ceea ce nu se mai intamplase pana atunci.

  Reply
 9. 10

  OPtional

  Normal ca totul se face politic. Isi dau la gioale pe viata oamenilor.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei