Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 1 martie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Ana

  Hai sa va spun eu cum s-au făcut testele la județean: sa testat chirurgia vasculara (secția doctorului Sarboiu)inclusiv pacientii,sau testat câteva asistente de pe blocul operator și câteva de la terapie intensivă. Restul testelor sau făcut pe ochi frumoși adică doctori,asistente de pe alte secții inclusiv de pe la județean 2,personal tesa,etc care nu au avut nici o treabă sau contact .Asta e adevărul fraților ce mai la deal la vale. Nu sa făcut nici o anchetă a DSP-lui cu potențiali contracții,absolut nimic. Vrăjeală multa in presa și tv la prostime.

  Reply
 2. 2

  Ana

  Sa ne spună și nouă doamna Irina pe ce criterii face ea lista cu persoanele care vor fi testate atâta timp cât DSP nu a făcut nici o anchetă pentru a stabili posibili contacti??? Deci cum formezi lista
  pentru testare??? Sa ne explice rotirea personalului fără știrea conducerii spitalului de pe o secție pe alta , de lipsa materialelor ce sa mai vorbim……….!!!!!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei