Racla Sfintei Muceniţa Filoteia va fi purtată prin judeţ

1Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului a luat decizia de a organiza o procesiune în cadrul căreia racla în care odihnesc moaştele Sfintei Mucenițe Filoteia de la Curtea de Argeș, vor fi purtate prin judeţ, pentru încetarea epidemiei de Coronavirus Covid-19, astăzi. Maşina care va purta racla va trece prin faţa spitalelor din Argeş. Credincioşii nu se pot alătura, fiind îndemnaţi să de roage din case.


„Miercuri, 22 aprilie 2020, moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia de la Curtea de Argeș, Ocrotitoarea Spirituală a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, vor fi purtate într-o deplasare specială prin municipiile și orașele din cuprinsul Județului Argeș.Mașina care va purta moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia, va trece prin fața bisericilor centrale și a spitalelor din municipii și orașe, pentru a invoca mijlocirea lui Dumnezeu, astfel ca Județul Argeș și România, să fie izbăvite de epidemia de Coronavirus Covid – 19.Credincioşii sunt îndemnați și rugați, să urmărească procesiunea de la fereastră, de la balconul locuinței, sau de la locul de muncă, unindu-se în rugăciune, fără a se alătura procesiunii în vreun fel, date fiind restricțiile legale din această perioadă. Racla cu Sfintele moaşte va pleca de la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș, în jurul orei 09:00, după ce Înaltpreasfințitul Părinte Calinic Argeșeanul, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, va rosti Rugăciunea specială pentru încetarea epidemiei și Rugăciunea către Sfânta Muceniță Filoteia” a anunţat Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului. M.S.


1 COMENTARIU

  1. Sunt credincios și am trăit 12 ani in mai toată Europa dar așa ceva nu am văzut sau auzit. Puterea sfintei Filofteia se simte în toată valea Argeșului și este una benefica . Poate că sfantulita ne-ar ajuta mai mult daca noi am practica o religie venita din suflet și mai puțin de fațadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.