Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 25 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

9 Comentarii:

 1. 1

  trivaleanu

  Poate că măcar marile puteri (China, USA, Rusia, UK, Franța) vor fi sensibilizate de mesajul lui Pleșoianu și își vor reduce cheltuielile militare. Și numai un 10% redirecționat către bunăstarea populației planetei ar rezolva multe probleme ale omenirii. Dar dacă doar în România toți banii pentru armament (inclusiv cei care ar urma să fie bugetați pentru 2021) ar fi redirecționați ACUM către SĂNĂTATE și către românii aflați în dificultate financiară!, cum declamă Pleșoianu – asta e populism cu iz de trădare națională. Adică ne trimitem armata în șomaj, în timp ce vecinii noștri continuă să se înarmeze? Curat nonconformism, mon cher!

  P. S. La mulți ani și inspirație, d-le Smeoreanu, la zi onomastică!

  Reply
 2. 2

  Coco

  Ai inceput articolul scriind despre comportamente umane aberante ! Vin si eu cu un exemplu concludent : este aberant sa-i iei apararea dr. Sarboiu ( am dat intimplator peste fituica scrisa de tine recent ) si este nesimtire sa numesti asta ca fiind drama personala a doctorului.
  Nu, tov. Smeo , drame sunt cele cateva zeci (inca) de bolnavi si decesele ce vor urma ale unor oameni a caror singura vina a fost ca s-au aflat in preajma unui inconstient care a refuzat si minimul gest de a purta masca la locul de munca , avand simptomele bolii instalate de vreo saptamana.
  Si degeaba va bucurati , exista paragraf in codul penal care incrimineaza aceasta crima! Si este cu circumstante agravante…
  Sunt curios ce sentimente ati trait la gandul ca , daca azi erau decidenti Vasilica, Olguta, Codrin, Carmen , Iordache, acum va faceati bocceluta ca sa plecati in izolare 4-5 luni…
  Despre Apollo , au fost luna trecuta pe Discovery Channel cateva documentare despre subiect. Mult mai interesante !
  O ultima remarca , Dr. Manu i-a luat apararea lui Sarboiu cu cateva zile inainte, deci poate fi si sarcina de serviciu. In oricare din situatii , comportament uman aberant !

  Reply
  1. 2.1

   CVititor

   Elementul acesta cu nume de nuca (de coco…s) este iremediabil pierdut.Iar recita aria “castravetelui” cu ineptii din adancurile mintii lui zdruncinate. Articolul de mai sus are un subiect, el bate campii in cu totul alta directie. Este incredibila aceasta tenacitate dusa pana la prostia absoluta de a scrie ceva doar din dorinta de a fi contra..
   E Saptamana Luminata mah, amaratule !!!…raul din tine contrabalanseaza orice tendinta de bine, de frumos, de concesie sau de echilibru.

   Un sincer La Multi Ani tuturor ce poarta nume de Gheorghe, Gheorghita…etc. incluzand aici si pe distinsul Gh Smeoreanu !!!!

   Reply
   1. 2.1.1

    Coco

    Deja s-au mai anuntat inca 3 medici infectati ( pe langa alte cadre medicale ) de catre acest inconstient ! Putem scrie despre orice , nu toti simtim nevoia sa pupam dosurile idolilor. Iar daca nici asta nu este de actualitate…
    M-am prins ,in sfarsit, si ce inseamna acel CV din numele de scena , strengarule….

    Reply
    1. 2.1.1.1

     Cvititor

     Dacă tu crezi că îmi risipesc timpul pentru replici te înșeli, iar de ce “te-ai prins tu” nici că-mi pasa, ramai același comentator contra curentului și mai ales contra bunului simt.

     Reply
  2. 2.2

   Riciu

   Băi acesta, că nu-ți pot spune pe numele ăsta de retard, dar despre zecile de mii de sclavi trimiși la muncă, de mamut, la ordin, în zonele roșii ale Europei, fără măști, fără adeverințe, fără niciun control al poliției, nu spui nimic? Asta nu-i crimă? Va veni vremea socotelilor pentru toți!

   Reply
   1. 2.2.1

    Coco

    Este clar , dupa exemplul dat , ca esti limitat la un anumit nivel al inteligentei!
    Din acesta cauza , cel destept cedeaza . Ghici cine?

    Reply
    1. 2.2.1.1

     Riciu

     Cedezi pentru că nu ai argumente! Altfel, la IQ ești subunitar, s-a văzut încă din primele postări (ilogic, revanșard, încăpățânat, ,,orb”).
     Ha, ha, ha, te autocaracterizezi deștept. Fugi, bre, d’acilea, poporul nostru are o vorbă: prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul! Pentru Cvititor: A’ bon entendeur, salut!

     Reply
     1. 2.2.1.1.1

      CVititor

      Merci, tout a fait comme tu dis!
      Ești o mare surpriza pentru mine.

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei