Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

7 Comentarii:

  1. 1

    Mihai

    Doua JIGODII – cu doi de ,,I”

    Reply
    1. 1.1

      Anonim

      Și-au făcut cheie reciproc! Limbaj și comportament de domni!

      Reply
  2. 2

    mafia

    mare minune daca nu este si analfabet, pun pariu ca asta nu a invatat sa posibilitatea sa obtina permisul in mod cinstit, poate asa mai ies la iveala si niste corupti din politie…dar, e greu, mafia e mare si jigodii ca tiganul asta libidinos circula linistita pe strazi si fac afaceri…prostitutie

    Reply
  3. 3

    oane

    da urat esti frate, nu inteleg cum ai atatea urmaritori, cred ca un om cu o educatie aleasa nu asculta porcaria ce tu o numesti muzica.

    Reply
  4. 4

    Anonim

    Un mizerabil abject. Mi-e greață!

    Reply
  5. 5

    Mușcodici

    Urâtă e si presa care le tine isonul unor infractori.

    Sub masca aparenta a informarii publicului cititor, acest articol este o promovare a imaginii infractorilor.

    P.S.
    Este ilegala purtarea unei uniforme de politist de catre persoane neautorizate si ar trebui ca procuratura sa se autosesizeze.

    Reply
  6. 6

    Anonim

    Cum un „cunoscut artist” ?! Eu n-am auzit de el ! Asa li s-a dat „apa la moara” , de-au ajuns ca toti cateii sa se considere lupi!

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .