Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 16 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
OFICIAL! Masca NU MAI E OBLIGATORIE în exterior din data de 15 mai!    Din data de 15 mai: Fără mască în spațiile deschise neaglomerate    Din data de 15 mai: Masca, obligatorie în piețe, târguri, mijloace de transport în comun, magazine, locuri aglomerate    Din data de 15 mai: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea    Din data de 15 mai: Magazinele revin la program normal    Din data de 15 mai: Se stabilește programul restaurantentelor, cafenele în intervalul 05-24.00    Din data de 15 mai: Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din capacitate    Din data de 15 mai: În ceea ce privește școlile se păstrează în continuare scenariul galben, verde. Este de așteptat ca majoritatea școlilor să intre imediat în scenariul verde, față în față.    Din data de 15 mai: Se pot organiza nunți, botezuri și mese festive cu participarea a maximum 70 de persoane – în exterior, sau cu participarea a maximum 50 de persoane în interior, dacă organizatorii garantează că toate persoanele sunt vaccinate, nu se mai impun astfel de restricții participanților.   
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Titlul complet ar trebui sa fie “deputatul PSD are avere nejustificata ” , doar a activat numai in PSD pina acum 2-3 luni , cand a obosit sa mai faca “politica ” pentru noi , cetatenii .

  Reply
  1. 1.1

   Xulescu

   Cu ce te ajuta pe tine mah, prapaditule daca ar fi aparut sigla ” PSD ” in titlu ???
   Fondul problemei intereseaza, cum sa se recupereze banii – daca se dovedeste vinovatia ,bineinteles – ce pedeapsa merita si care este de fapt ADEVARUL . Pe tine te intereseaza sa apara insemnele partidului incriminat, esti “coarda ” sensibila a lui johannnis ( nu merita scris cu majuscula. Vai de mama voastra de “dreptaci” ! Cu ailalti ne duceam la vale, dar cu voi ne pravalim pur si simplu…O s-o simti pe propria ta piele, “liberalule” !!!

   Reply
   1. 1.1.1

    Radu2

    Nea Sculescule, ce te bășicasi bre așa rău ?
    N-a aruncat nimeni cu rahat pe partid/Gașca , va descurcați și singuri! Întrebarea e cum a ajuns ipochimenul ditamai trezorier de partid,cel mai mare partid? Cât timp a fost acolo,ce-a făcut acolo,cine l-a susținut,de ce,ce îl recomanda pentru funcția aia,ce criterii a îndeplinit ,cum a fost promovat și de ce?etc.
    Despre domnu trezorier se povestea(întrebați colegii de armata) ca trebuia sa împartă materiale sanitare și i-au pus colegii pătura in cap ca le fura din săpunurile Cheia! Mare om de partid ,mare trezorier in devenire!
    Problema e cum a ajuns acolo,s-au schimbat criteriile in partid/Gașca ?
    Nu-i bai ca nici celelalte găști nu sunt cu mult mai breze,dar parca totuși !

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei