Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

10 Comentarii:

  1. 1

    CVititor

    Imi pare rau sa aud asa ceva despre d-l prefect…il consideram un om cu o gandire si pregatire superioara la fel ca multi alti dascali intalniti de mine in mediul universitar.Faptul ca si-a luat doctoratul la Chisinau nu consider ca ar fi un impediment in apreciere,am multi fosti colegi care au obtinul titlul de „doctor”la aceeasi Universitate si au o cariera universitara remarcabila.
    Cat despre textul postat pe pagina sa de Facebook am gasit ieri si explicatia: cand ai un sef suprem ca johannis care a avut o iesire incalificabila pe media, nimic nu te mai poate mira…
    Deh, se apropie incet, incet vremea decontului pentru toate „nebuniile” comise de „guvernul meu” si dulapul de la Cotroceni a gasit de cuviinta ca nu trebuie uitata misiunea principala : distrugerea pe orice cale a „ciumei rosii ”
    Ai putintica rabdare,stimabile !

  2. 2

    Anonim

    ….si minte domnul(e) conferentiar…

  3. 3

    Anonim

    Domnul Manzana este un comunist „harsit”, pe timpul sau era mai important, pentru a ocupa un post sau a parcurge niste studii-o scoala-sa ai un trecut comunist sau o ruda cu pile. Nu ma mira ca scoala domniei sale este la genunchiul broastei si CV-ul la fel. Are probabil marea „scoala” Stefan Gheorghiu.

  4. 4

    Ionescu

    Domnule Seoreanu, va rog sa treceti in dreptul dumneavoastra, ziarist rosu pana in maduva oaselor (PSD-ist 100 %).
    Daca mai aveti o urma de deontologie, va ro ca luni sa scrieti in Curierul un articol despre cum partidul pe care il sustineti, pe mana cu UDMR, avand o majoritate confortabila, au aprobat tacit acel proiect de lege, privind autonomia Ardealului,
    Dar sunt convins ca daca ati face un asemenea lucru, „simbria” v-ar fi redusa la jumatate sau v-ar fi taiata de tot.
    Javrele PSD-iste si UDMR-iste au mers pe mana pentru a submina integritatea Romaniei. Dar asta nu va priveste pe dumneavoastra, ci doar „ceva bombe fasaite” ale politicii argesene.

    1. 4.1

      Riciu

      ,,Proștii reprezintă ideea de repetiție goală: o iau întotdeauna de la început. Sunt invariabili ca orice lucru neînzestrat” (Petre Țuțea)…pesedeu’….pesedeu’.
      Nu mă refer la cineva anume, pentru că este un nimeni (senki sem), mă refer la ceva, o formă primitivă de viață (fizică!).
      P.S. Mare e grădina lui Dumnezeu! De ce or fi vrând unii să sară gardul?…intrați domnilor pe poartă, că este larg deschisă!

    2. 4.2

      recomandare

      D-le Ionescu daca atat te duce mintea,sa crezi aceasta bazaconie asta e.Daca esti un
      propagandist pnl tot la fel..Iti reamintesc ca o lege nu poate trece prin aprobare tacita in ambele camere,ci obligatoriu se dezbate in camera decizionala.Asa ca esti… in eroare totala.Dar asa se intampla cand vorbesti fara sa citesti (in cazul de fata regulamentele camerelor), si cand faci o propaganda ieftina. P.S. Felicitari d-le Smeureanu !

  5. 5

    Coco

    Foarte bun editorialul , mai ales partea a doua , cea cuprinsa intre ghilimele !
    Ce o fi fost in sufletul tov Manzina cand seful de partid l-a comparat pe dusmanul suprem cu VadimTudor?

  6. 6

    Coco

    Mi s-a sters comentariul dupa aprox. 1/2 ora, asa ca il reiau :
    Consider editorialul foarte bun, mai ales partea a doua, cea trecuta intre ghilimele!
    Ma intrebam ce o fi fost in sufletul tov. Manzana cand l-a auzit pe tov Ciolacu criticandu-l pe seful statului si comparandu-l cu Vadim Tudor !

    1. 6.1

      Anonim

      Ti s-a sters creierul, cred, nu comentariul. Papagalul tot papagal. Dulapul e la degetul cel mic al Tribunului, din toate punctele de vedere. Vadim este un Everest de cultura. Alalalt, un musuroi.

    2. 6.2

      P.N.L.

      Domnu’, dumneata ne reprezinti ffff prost pe noi. N-ai device performant, scrii prost si neortografic, te fac astia de stanga harcea-parcea. Nu ne mai tine partea ca ne faci de ras.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .