Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 20 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - marţi, 20 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

7 Comentarii:

 1. 1

  riciu

  3
  4

  A fi jurnalist in Cazul Domnului Smeoreanu inseamna sa mori pentru PSD, in Romania sunt putini care pot fi numiti jurnalisti, mare parte sunt lingai si aserviti unui anumit partid.

  Reply
  1. 1.1

   Riciu

   4
   4

   Ooooo, am început să fiu substituit, este un lucru bun, înseamnă că prezint interes. Numai că eu utilizez diacritice, îl respect și îl stimez pe dl Smeoreanu (dar asta nu înseamnă că nu-l pot critica), încerc să fiu obiectiv, nu sun membru al niciunui partid și nu țin în mod necondiționat cu P.S.D. ci, mai degrabă, cu democrația socială. În acest sens, vă recomand un articol din Cotidianul de azi, al dlui Valer Marian referitor la Ciolacu și la P.S.D. Q.E.D.

   Reply
   1. 1.1.1

    Riciu

    4
    3

    …nu sunt…P.S. A muncit și Ciolacu de s-a rupt, la fel ca nenea Sică Menestrelu’.

    Reply
 2. 2

  sergiu

  3
  3

  adevarul e ca la fel cum multi politicieni nu merita respect tot la fel si multi ziaristi trebuie dispretuiti…

  Reply
 3. 3

  Ionescu

  4
  4

  Smeoreanu, simbrias de doi bani, incepi sa nu mai fii “comentat”. Iti pierzi si bruma de credibilitate pe care o mai aveai.

  Reply
 4. 4

  CVititor

  3
  2

  Mai bine spus Ludovic Orban cocheteaza cu functia de premier, cocheteaza cu soarta si bunastarea romanilor, in colaborare/subordonare cu dulapul de la Cotroceni. Nu stiu ce ar fi facut altcineva daca ar fi fost in locul lui dar,cand il vezi cu cata nonsalanta explica el si povesteste cu emfaza ce realizari are…te apuca asa un fel de disperare cand tu vezi realitatea la o alta dimensiune.
  Iata, cineva e de parere ca notorietatea/credibilitatea unui ziarist creste odata cu numarul celor care ii comenteaza articolele !!! Total gresit,stimabile…priveste cifra celor care citesc articolele in raport cu vizualizarea altor materiale publicate in ziar.
  Si, hai sa fim corecti pana la capat: jumatate din comentariul prezentat mai sus constituie o pledoarie pentru un material publicat de liberali. Si-atunci ?

  Reply
 5. 5

  doilaunu

  1
  2

  “Un cercetător important din SUA afirmă cu tărie că distanțarea socială nu e necesară, pentru că virusul Covid – 19 dă cam aceeași rată a mortalității și în țările care au aplicat-o și în cele care nu au aplicat-o. Cum consideri această știre, este sau nu fake-news ? Vă las pe dumneavoastră să decideți”. E mult mai simplu decat lasati sa credem. Daca acel cercetator (care eventual are si un nume) a declarat acel lucru, stirea este corecta. Daca nu a declarat, e fake-news. Nu are importanta daca ce e declarat este adevarat sau nu.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei