Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 11 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - vineri, 9 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Coco

  2
  4

  V-ati exprimat subiectivismul dar astazi , este parerea mea , ati fost mai obiectiv decat de obicei!

  Reply
 2. 2

  Ionescu

  1
  4

  Buna dimineata,

  Iata ca un adevarat ziarist, stie sa abordeze si subiecte general valabile si “general interesante”.
  Aveti mare dreptate, intr-adevar depinde de fiecare dintre noi sa putem “stapani” aceasta pandemie, sa o tinem la distanta.
  In alta ordine de idei, se vorbeste despre vina imensa a Chinei. Eu consider ca numerosii morti care sunt pe intreg mapamondul li se “datoreaza” acestor oameni cu ochii mici.
  Masurile economice de pedepsire a Chinei vor trebui luate imediat si la scara mondiala, dar cred ca fiecare dintre noi, ceilalti 7 miliarde de oameni trebuie sa sabotam produsele chinezesti. Eu personal nu am mai intrat intr-un China Shop de pe 8 martie, cu toate ca eram un client fidel si nu voi mai intra foarte mult timp de acum in colo, iar in alte magazine, ma uit de doua ori inainte sa cumpar un produs, ca sa nu provina din China. Daca fiecare dintre noi, cumparam cu 5-10 euro mai putin pe luna, produse chinezesti, ii vom pedepsi cum se cuvine,veniturile lor la scara mondiala se vor prabusi. Asa vor fi invatati minte. Toti argesenii mei sa faca la fel..
  Deasemenea cred ca ei au si vaccinul, dar refuza sa-l puna la dispozitia lumii intregi. Nu dadeau ei drumul la Covid, fara sa aiba si antidotul.

  Reply
 3. 3

  trivaleanu

  2
  4

  Impecabil. De această dată, felicitările și stima mea, d-le Smeureanu!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei