Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
sâmbătă, 17 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - vineri, 16 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

8 Comentarii:

 1. 1

  RINU

  4
  3

  un alt articol scris de mantuiala, autostrada asta trebuia facuta dupa revolutie, prima grija a guvernantilor trebuia sa fie o autostrada bucuresti-nadlac, dar grija lor a fost sa imbogateasca rapid, Asa ca tataie o arzi cu niste articole aiurea sa ti iei salariu nu?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  4
  3

  Ati reincalzit aceasta ciorba cu meritul PSD-ului in constructia autostrazii Pitesti-Sibiu.
  Saptamana trecuta va argumentati afirmatia cu un citat dintr-un articol de anul trecut care exemplifica aportul lui Dancila la acest proiect cu o poza in care aparea un tarus infipt in pamant de care era legata o bucata rupta de banda de semnalizare, bucata lipsa atarnand in maracinii din apropiere.(https://www.cars.ro/actualitate/nu-e-nici-gluma-nici-minune-au-inceput-lucrarile-la-autostrada-pitesti-sibiu-20719.html?show=gallery) Acest exemplu ridicol ma face sa ma intreb daca nu cumva sunteti vreun agent infiltrat ,dornic sa duca in derizoriu PSD !
  Legat de ipocrizie , puteti sa prezentati o scuza , o explicatie a liderilor locali PSD atunci cand n-au invitat opozitia la taieri de panglici, asa cum , cu sinceritate, afirmati ?
  Daca nu,asta e o mare IPOCRIZIE !

  Reply
 3. 3

  Coco

  3
  3

  Am omis sa ma prezint : Coco

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   3
   4

   Nu mai era cazul, te-am cunoscut dupa scriitura de papagal, langa, langa, du-te domne si te culca!

   Reply
  2. 3.2

   CVititor

   3
   3

   Esti inconfundabil , ma intreb daca ai sanse de inzdravenire…slabe sperante amaratule cu nume de nuca exotica…rupi cate ceva favorabil din context si gata replica…totul doar contra …asa iti place tie, vine vremea ca toti/toate sa fie contra ta…

   Reply
  1. 4.1

   Anonim

   3
   2

   La cat de fraier esti, nu stii ca nu se afiseaza link-uri la articole. Te primeste ziarul in casa lui si tu dai cu mucii in fasole. Papagal rufos!

   Reply
 4. 5

  Mielu

  2
  3

  Nu mai bine ne iei mielul decat asa articole….

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei