Crimă anunţată de un copil: „Mami şi tati sunt morţi!”

2


O crimă urmată de sinucidere a avut loc în această dimineaţă în satul Bădeşti, din comuna Pietroşani. Un bărbat în vrstă de 44 de ani şi-a ucis soţia în vârstă de 38 de ani, după care s-a spânzurat. Cadavrele au fost găsit dimineaţă, de unul dintre copii, o fetiţa în vârstă de 12 ani. Micuţa şi-a sunat disperată sora mai mare spundu-i: „Mami şi tati sunt morţi, nu mă lasa singură!”

Petre Ştefănoiu şi Narcisa Ştefănoiu aveau împreună doi copii, un băieţel de 3 ani şi o fetiţă care nu a împlinit încă 12 ani. Femeia mai are dintr-o căsătorie anterioară o fată în vârstă de 22 de ani, care locuieşte într-o localitate apropiată. Bărbatul muncea la societate de prelucrare a lemnului iar femeia era casnică.
„M-a sunat soru-mea. Mi-a zis că mami şi tati sunt spânzuraţi şi să n-o las singură. Aseară am vorbit cu mami la telefon. Nu avea nimic. M-aş fi gândit că îşi face el, dar nicidecum ei. El era depresiv. Aşa a fost el tot timpul era un om mai dugos. Dimineaţă i-a găsit”, spunea fiica ce mare, cea care a alertat Poliţia.
Cadavrul Narcisei a fost găsit în curte, având o tăietură mare sub bărbie, la gât. Arma crimei este o lopată. Anchetatorii presupun că bărbatul a lovit-o cu unealta intenţionând să o bată şi când a văzut că a ucis-o a decis să îşi pună capăt zilelor.
Petre Ştefănoiu a fost găsit spânzurat în holul casei. Tocmai de aceea, în primă fază, copila care a găsit cadavrul tatălui şi ulterior pe al mamei, din cauza şocului, a presupus că ambii sunt spânzuraţi.

Din primele cercetări se pare că bărbatul a comis crima din gelozie şi pe fondul depresiei de care suferea.

2 COMENTARII

  1. La aceste comuni, sate, furtul, curvia prin vecini sau prostituția mascată prin străinătate, minciuna totală și băutura sunt litere de lege.
    Primăria, preotul, profesorii, nu fac educație civică cu oamenii. Trăiesc într-o promiscuitate și nu se schimbă nici dacă pleacă prin alte locuri sau țări. Odată învățați așa, nu mai au alt traseu.
    Jenant!

    • bine ca esti tu destept. Te-ai gandit sa te folosesti de tragedia unei familii ca sa iti expui tu opiniile tale de 2 lei. Nu mai generaliza, nu ai deloc dreptate. Uita-te mai bine in jurul tau (de exemplu in familia ta), poate gasesti si pe acolo furt, curvie, prostitutie. Doar ca pentru tine mai interesant este ce se intampla la altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.