Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 29 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Ilie sorin

  Apari politc bâi Gentea ce treabâ ai tu cu fotbalul, tu esti presedinte la fc arges nu la ACS Fc Arges care au consiliu director nu consiliu de administratie cum te erijezi tu în presedinte . Lasa primarul si pe cei se ocupâ nu mai aparea în prin plan ca nu este meritul tau cu privință la ce a hotărît FRF cu play off asa cum am citit pe diferite site uri.

  Reply
  1. 1.1

   recomandare

   Nea Ilie ,pana una,alta ,acest consiliu de administratie a salvat FCArges si fotbalul pitestean,care altfel era sublim ,dar lipsea cu desavarsire..Asa ca lasa politica si gandeste-te la fotbal,daca esti suporter adevarat.

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei