Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 27 iulie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad
Advertoriale & publicitate

Clasele de vară pentru copii

Așa cum ne-a obișnuit de cîțiva ani, Fundaţia Aid for Piteşti organizează în luna iulie, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este 2,3,4 august (luni - miercuri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

În cadrul celor două ore zilnice se vor organiza activități pe grupe de vîrste, susținute de profesori români, cu o bogată experiență didactică. Activitățile constau în interpretarea de cîntece pentru copii în limbile engleză și română, povestiri biblice, lucru manual (activități de colorat și decupat), discuții pe teme biblice, conversații în limba engleză și română.

Dacă doresc, părinţii sînt invitaţi să-şi însoţească copiii în incinta fundaţiei. Aici pot aştepta într-o sală pînă se termină cursurile, pot asista la ore pentru a vedea ce li se predă copiilor sau pot participa la un studiu biblic de grup. După cum am menţionat, intrarea este liberă, iar în pauze se vor servi gustări şi răcoritoare.

La sediul fundației, pe parcursul anului, se organizează activități și programe pentru copii și tineri. Astfel, în fiecare duminică, între orele 10-12, se face studiu biblic, cu lecții pentru copii și lucru manual. În fiecare vineri, din toamnă, între orele 18-23, au loc întîlniri adresate tinerilor cu vîrste cuprinse între 12 și 40 ani, la care se organizează studii și concursuri pe teme biblice, vizionări de filme.

În timpul verii se organizează o tabără gratuită pentru copii, cu vîrste între 12 și 18 ani.

Ocazional, se organizeză excursii, plimbări, picnicuri.

Detalii se pot obţine la tel. 0744 385 825 sau la sediul Fundaţiei Aid for Piteşti, de pe str. Armand Călinescu nr. 16, în vecinătatea Colegiului Brătianu.

!!! Se vor respecta regulile sanitare . Vom avea măști disponibile. Sălile vor fi curate, aerisite, dezinfectate.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

26 Comentarii:

 1. 1

  diniulian63@yahoo.com

  9
  8

  Tu ai vreo tresărire, Gheorghe Smeoreanu, când alaltăieri ai fost cu PSD, ieri cu PDL, azi cu PSD s. a. m. d.? Sau tresari doar când ți se arunca bani în traista de la partid?

  Reply
 2. 2

  Coco

  9
  8

  Proiectul initial al legii (cel trimis de guvern in parlament) prevedea intrarea in vigoare a legii imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial(s-ar fi intamplat joi seara), insa parlamentul a decis sa intre in vigoare dupa 3 zile ! Nu trebuia amintit,macar in treacat,acest lucru in editorial?
  Pentru amuzament, cand dati search pe Google la numele “Dancila”, ce va apare?

  Reply
  1. 2.1

   Riciu

   8
   9

   Băăă, fraier cipat de dreapta, am zis că te las în pace, dar nu mă pot abține când te văd așa de necitit (eufemistic vorbind), de te râd și curcile. Bine, la cât ești de papagal… La fel ca tine este și guvernul care nu cunoaște Constituția României, art.78: ,,Legea se publică în Monitorul Oficial al României și intră în vigoare la 3 zile de la data publicării sau la o dată ulterioară prevăzută în textul ei” Parlamentul a respectat Constituția, nu putea lăsa în textul de lege aberația unor ,,nimeni”. O altă proastă a dat și ea cu mucii în fasole: ,,În politică sunt permise artificii, chiar dacă se încalcă Constituția”. Pe lângă Gorghiu, Veorica este spuma mării, deșteaptă foc.
   P.S. Smeoreanu nu a amintit în editorial, nici măcar în treacăt, despre prostia guvernului de necalificați, pentru că este un domn și i-a fost rușine de rușinea voastră. Inutil însă…de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

   Reply
   1. 2.1.1

    Coco

    7
    8

    Este clar, voi , adulatorii Vasilicai , sunteti o specie limitata intelectual ,cu un limbaj de mahala , care faceti spume la gura si cand scrieti..Este exclus dialogul cu voi pentru ca va lipseste esentialul, educatia!
    Ce pretentii sa ai de la un ins care acum ceva timp afirma ca Johannis a trimis cu forta cateva mii de cetateni in Germania la lucru , culmea ,si fara adeverinte ? Atat pot ei judeca , sa avem totusi mila si compasiune , si cei cu handicap trebuie cumva integrati !
    Cu sau fara voia lor !

    Reply
    1. 2.1.1.1

     Anonim

     6
     6

     Te-ai făcut de râs, cucule! Las-o cum a căzut. Vax/vacs Albina, crema Puca, ce ați fost și ce-ați ajuns!

     Reply
    2. 2.1.1.2

     Anonim

     7
     2

     Ce educație ai tu, măi analfabetule care scrii mi-au ca pisica?

     Reply
   2. 2.1.2

    Riciu

    8
    7

    Eu pot să scriu atât elevat cât și pmfletistic, pe când tu, nici măcar gramatical. E departe griva de iepure! Te-ai făcut de râs, iremediabil. Ia o pauză, până uită lumea!

    Reply
    1. 2.1.2.1

     Coco

     5
     8

     Cand pomenesti de gramatica,nu poti exemplifica? Ca asa e deontologic!
     Oare tu esti cel care,mai ieri,scriai “bisaptamanal” dezlegat ?

     Reply
     1. 2.1.2.1.1

      Riciu

      7
      6

      Uită-te, înghesuitule, cum așezi cuvintele în pagină, fără spațiere, cu ghilimele neromânești, nu mai vorbesc de diacritice că ai zis că ești prea deștept: maturi/mături, paturi/pături, vai de noi! Visezi că am scris eu ,,bisăptămânal” (vezi, așa se pun corect ghilimelele) dezlegat. Niciodată! Te iert pentru că ești mic și…papagal!

  2. 2.2

   un pitestean

   9
   6

   Mai Coco nu parlamentul a hotarat ca legea intra in vigoare peste 3 zile .ACEST LUCRU E PREVAZUT in Constitutie.Dar la tine ,de unde nimic nu e, nici Dumnezeu nu cere,adica minte. Asta e ce sa-i faci

   Reply
 3. 3

  Anonim

  9
  8

  Stimati argeseni,

  Hai sa punem mana de la mana, sa deschidem un cont si o luna de zile, sa-i platim noi “simbriasului rosu” Gh. S, simbria pe care o incaseaza de la PSD.
  2000-3000 de euro si o luna de zile ori il rugam sa nu mai scrie nimic la gazeta sau sa scrie si altceva in afara de politica.
  Alte subiecte care ne intereseaza pe noi argesenii.
  De exemplu, acum cu demararea construirii autostrazii Pitesti-Curtea de Arges – Sibiu sa “roage” dumnealui prietenii care conduc judetul, sa investeasca in dezvoltarea zonei turistice din nordul judetului,
  Sunt convins ca si vara si iarna, bucurestenii vor lasa aglomerata Valea Prahovei si vor “invada” Argesul. Ce peisaje mirifice avem in judet !
  Dar pe dl. S Gh nu-l intereseaza decat Klaus Johannis si PNL. Atat, A ajuns sa-i viseze si ziua. Cum spunea cineva zilelel trecuite, se afla in sevraj politic.

  Reply
 4. 4

  trivaleanu

  13
  6

  Dacă guvernanții nu gestionează bine criza, comit abuzuri ș.a.m.d., PSD-ul și aliații săi, care dețin majoritatea parlamentară, să vină urgent la guvernare. Acum nu e vorba despre o schimbare politică firească în democrație, ci de o obligație patriotică. Și să salveze țara de epidemie, să relanseze economia, să mărească pensii și ajutoare de șomaj ș.a.m.d. Dar dacă nu o fac, atunci sunt la fel de vinovați precum puterea. Chiar mai vinovați, fiindcă un laș e mai detestabil decât un prost!

  Reply
  1. 4.1

   sergiu

   7
   7

   pai e bine pentru psd la gargara, cresc in sondaje dand din buze… nasol e ca nu pot guverna fara iudemereu, ca prin comunele din arges cu primari psd s-a votat iudemereul, desi populatia n-a vazut unguri decat la tv…. ionopot chivanoc piesede, blat autononia, servus szmeureny…

   Reply
 5. 5

  Normăleanu

  9
  8

  Un articol mizerabil, scris cu ură de un “ziarist” expirat, prăfuit, depășit și învechit. Scrie doar ceea ce vor să audă cei câțiva aplaudaci de serviciu marcați cu roșu. Comportament nociv demn de un activist de partid unic.

  Reply
  1. 5.1

   Propaganda

   7
   8

   Normălene, ești pielea p., lipitor de afișe, n-ai cultură, n-ai funcții, nimic…doar o ură viscerală față de comunismul care te-a făcut om, te-a ajutat să termini ,,prefesionala”, ,,liciu” la întuneric/seral și facultatea la f.f. Dacă nu pe tine, pe tac-tu! Sictir!

   Reply
 6. 6

  Normăleanu

  6
  8

  Pentru Propagandisti ca tine scrie cel care murdărește mereu hârtia lunea și joia. Pentru acei circari care fac tumbe la fiecare articol, dar aterizează mereu în cap. Marș înapoi la educația dată de tac-tu și rămâi în întuneric.
  Tu, ăsta care ești un frustrat, nu ai școală câtă vacanță am avut eu.

  Reply
  1. 6.1

   Propaganda

   8
   6

   Relativ la școli, hai să facem pariu! Inclusiv pentru funcții (alese sau obținute prin examen). Ești departe, nea’ Cutare. Eu nu am iubit comunismul dar văzându-vă pe voi cum lătrați la lună, am devenit propagandistul unei cauze pierdute, așa, de chichi, ca să se mire proștii.

   Reply
  2. 6.2

   Anonim

   6
   4

   Nu sunteti normalenu la cap…

   Reply
  3. 6.3

   Anonim

   6
   3

   Anormalule, te pupi și te lauzi singur, ai 5 device-uri, se vede…

   Reply
  4. 6.4

   Anonim

   Bă, netrebnicule, cum poți spune că Smeoreanu murdărește hârtia, tu, un rahat cu ochi?

   Reply
 7. 7

  Vultur

  7
  8

  Sunt câteva hiene ca Riciu (merge și legat) , ca VC ititor (ăsta doar dezlegat) , mai nou Propaganda (ăsta e tot Riciu, deci legat ) care atunci când nu au argumente folosesc cuvinte urâte, cu care au crescut ei. Vorba celui de mai sus, e de educație.

  Reply
  1. 7.1

   Coco

   5
   10

   De preferinta legati, cand sunt dezlegati musca acea parte a corpului aflata, la bipede, la jumatatea distantei dintre calcai si ceafa si , judecand dupa frecventa muscaturilor, le place al naibii de mult ! Au insa si o latura umana , tot acolo isi pupa idolii….

   Reply
   1. 7.1.1

    Anonim

    7
    5

    Coiotule, mucles, după faza cu necunoașterea crasă a Constituției, nu mai ai dreptul la cuvânt. Repetentule!

    Reply
  2. 7.2

   Rusu

   7
   4

   Vulturică, tată, ți s-a aplecat de la stârvurile îngurgitate, ești rău, vorbești prostii și-l confunzi pe tov. Riciu cu Propaganda. Cât despre educație, se vede…

   Reply
  3. 7.3

   CVititor

   5
   4

   Te-a bagat cineva in seama bah, pacate amarate ce-ti zici pompos “vultur” ??? Dezbaterea e libera, adevarat, fiecare are dreptul la propria opinie. Bag seama ca va doare rau pe voi, astia “dreptaci” ce scrie unul ca mine sau ca Riciu.De fapt descriem doar adevarul simtit de noi toti odata cu venirea la putere a “leprei galbene” dirijata din umbra de dulapul de Cotroceni.
   Hooo, ca mai avem putin, si deconteaza papagalul de Orban si “guvernul meu” pentru toate matrapazlacurile comise.
   Apropos de educatie : cand am folosit cuvinte urate cu care tu zici ca am crescut ? din contra, am incercat sa estompez cateva derapaje verbale aparute inerent.Eu am crescut in mediu academic baietasule, si chiar nu vreau sa ma mai cobor la nivelul unuia ca tine.

   Reply
 8. 8

  Anonim

  4
  3

  Jos holera galbenă si mutantul din deal care ne conduc spre dezastru. Au gandul doar la anticipate, ii doare in spate de popor. Iar
  pe tembelii care scriu pe aici si ii apara, o sa-i tinem minte.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei