Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 28 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  cetatean

  multumim tovarase ionica, penalul orasului. ma gandesc ca ar trebui sa ne unim si sa atacam in instanta aceasta nesimtire.aici domneste penalul ionica, pitestiul este mosia lui, mostenita de la puscariasul pendiuc.

  Reply
 2. 2

  1 pitestean

  Cei de la case vor spune ca nu sta nimeni sau ca sta doar o persoana, nu 10 cati sunt in realitate. Jumatate din cei de la casele dintre blocuri nu au contract cu salubritatea.
  Daca am un apartament in care nu sta nimeni de ce sa platesc?

  Reply
 3. 3

  Pitesti

  ionica a falimentat și micii afaceriști.cere chirii pe timpul stării de urgență de la firme care evident nu au funcționat că nu aveau cum să funcționeze.abuzuri ale acestui ionica care de fapt nici nu mai este primar al pitestiului.taxa de salubritate este ilegală.nevasta lui unde credeți că lucrează?la salubritate.un infractor dovedit împreună cu o gașcă de hoți în primăria Pitești sfidează locuitorii acestui oraș.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei