Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 6 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

18 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  „NU sunt deacord să mi se ia temperatura, pentruca sunt un om liber și nu are voie nimeni să îmi verifice nimic fară acordul meu! NU suntem animale, suntem oameni!”

  Reply
 2. 2

  Alin

  Au ajuns paznicii să facă asta. Așa scrie în fișa postului și în calificarea lor? Nu sunt de acord. În primul rând pentru orice procedură medicală se semnează un acord. Asta la intrarea în magazin nu se întâmplă….

  Reply
 3. 3

  MIhai

  Nu! Sunt om, nu animal ! 37,5 grade nu înseamnă obligatoriu covid ! Am dreptul să circul liber, am dreptul să-mi trăiesc viața cum vreau, nu renunț la drepturile mele !

  Reply
 4. 4

  George

  NU sunt de acord. Cine vrea slugă, e voia lui! Unde scrie în lege că trebuie să-mi ia temperatura un paznic?

  Reply
 5. 5

  Marian

  În calitate de cadru medical, consumator și cetățean simplu, categoric NU! Noi suntem supuși mai multor, ,încercări” medicale care pot face ca temperatura să depășească 37°. Abcese, procese inflamatorii etc, etc! Deci…cum poate un paznic/portar să știe ce probleme avem?

  Reply
 6. 6

  Gică

  Vin concediile…. Vin de la plajă, ars de soare și am 37.2. Asta înseamnă că sunt suspect Covid? Au făcut ăștia un rahat pe băț cu termometrierea asta!

  Reply
 7. 7

  Marius

  NU…. NU…. sunt de acord! Alt aspect la care nu se gândește nimeni este că dacă cineva are febră poate lua un antitermic. Automat i-a scăzut pe moment temperatura și nu arată când i se ia la intrarea în supermarket . Deci măsura e degeaba în acest caz.

  Reply
 8. 8

  Eduard

  Dupa ploile astea….vine căldura, mergi prin soare pe jos și când ajungi acolo automat îți frige capul și ai temperatura mare si automat gata….. paznicul iti arata ca ai temperatura mare…. deci posibil covid……

  Reply
 9. 9

  Anonim

  La un supermarket nu ii dau numele ca sa nu ii fac reclama au pus o angajata sa ia temperatura OBLIGATORIU celor care intrau in magazin. Este o incalcare a drepturilor, e adevarat . NU sunt de acord….. ca sa mi se ia temperatura de catre o angajata a unui magazin sau de un paznic…. total NU ….

  Reply
 10. 10

  Ioana

  Mulți dintre noi,ne punem întrebarea e ce se poate face??până la urmă să trăiești zilnic stresat că poți avea febră sau probleme de sănătate și ei în loc să te trateze te internează ca esti suspect de covid 19,este ceva ieșit din comun…..

  Reply
 11. 11

  Elena

  Dacă trebuie să mergi să te aprovizionezi din mai multe locuri intr.o zi , ești nevoit să te lași termoscanat de fiecare dată ? Chiar nu se poate face nimic ? Lăsăm ca să se strânga lațul în jurul gâtului nostru ,cu fiecare măsură pe care o iau”mai marii noștri ” pentru „binele nostru”… Vai nouă ,cine știe ce va urma ! NU sunt de acord….

  Reply
 12. 12

  Mirela

  NU sunt de acord…..Este un abuz. Sper sa intervina mai multi juristi si sa impiedice aceasta situatie nefireasca.

  Reply
 13. 13

  Doru

  Nu sunt de acord…. Am ajuns niste cobai exact ca în filmele sf

  Reply
 14. 14

  DIn Cehia

  Nu sunt de acord… In cehia nu exista asa ceva termoscanarea in supermarket.nu exista asa ceva….

  Reply
 15. 16

  Anonim

  NU SUNT DE ACORD

  Reply
 16. 17

  Ileana

  DA, sunt de acord. Ce „inalte” studii medicale trebuie sa ai ca sa poti luai o temperatura. Problema este ca nu stiu cat de bune sunt acele termoscannere. Mamele si bunicile noastre erau mari „doctorite” cand ne luau noua sau copiilor nostri, temperatura. Si o luau chiar si rectal la virste mai mici, ceea ce era mai periculos.

  Reply
 17. 18

  adi

  Cica vine caldura si creste temperatura organismului… Unii sunt cu pluta. Organismul isi reface singur temperatura. Daca stai la 45 de grade in soare, crezi ca faci si tu tot 45 de grade? Nu treci de 37 grade, stai linistit. Doamne, da-le minte la unii!
  Da acasa mancati? Ca banuiesc ca nu toti aveti bucatari specializati in casa.
  Si in magazin, daca asta e politica lor sa-ti ia temperatura, asta e. Cui nu-i convine sa plece.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .