Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş |
duminică, 29 noiembrie 2020

Următoarea ediţie a ziarului nostru va apărea miercuri 2 decembrie. Pentru anunţuri de mare şi mică publicitate puteţi veni la redacţie marţi 1 Decembrie.

Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.
trai 930x122-01
 • Patiserie artizanală

 • Comenzi: 0725511165
 • produse
  fermieri-produse_600x300

  Articole »»» »»» »»»

  Comentează »»» »»» »»»

  18 Comentarii:

  1. 1

   Anonim

   „NU sunt deacord să mi se ia temperatura, pentruca sunt un om liber și nu are voie nimeni să îmi verifice nimic fară acordul meu! NU suntem animale, suntem oameni!”

   Reply
  2. 2

   Alin

   Au ajuns paznicii să facă asta. Așa scrie în fișa postului și în calificarea lor? Nu sunt de acord. În primul rând pentru orice procedură medicală se semnează un acord. Asta la intrarea în magazin nu se întâmplă….

   Reply
  3. 3

   MIhai

   Nu! Sunt om, nu animal ! 37,5 grade nu înseamnă obligatoriu covid ! Am dreptul să circul liber, am dreptul să-mi trăiesc viața cum vreau, nu renunț la drepturile mele !

   Reply
  4. 4

   George

   NU sunt de acord. Cine vrea slugă, e voia lui! Unde scrie în lege că trebuie să-mi ia temperatura un paznic?

   Reply
  5. 5

   Marian

   În calitate de cadru medical, consumator și cetățean simplu, categoric NU! Noi suntem supuși mai multor, ,încercări” medicale care pot face ca temperatura să depășească 37°. Abcese, procese inflamatorii etc, etc! Deci…cum poate un paznic/portar să știe ce probleme avem?

   Reply
  6. 6

   Gică

   Vin concediile…. Vin de la plajă, ars de soare și am 37.2. Asta înseamnă că sunt suspect Covid? Au făcut ăștia un rahat pe băț cu termometrierea asta!

   Reply
  7. 7

   Marius

   NU…. NU…. sunt de acord! Alt aspect la care nu se gândește nimeni este că dacă cineva are febră poate lua un antitermic. Automat i-a scăzut pe moment temperatura și nu arată când i se ia la intrarea în supermarket . Deci măsura e degeaba în acest caz.

   Reply
  8. 8

   Eduard

   Dupa ploile astea….vine căldura, mergi prin soare pe jos și când ajungi acolo automat îți frige capul și ai temperatura mare si automat gata….. paznicul iti arata ca ai temperatura mare…. deci posibil covid……

   Reply
  9. 9

   Anonim

   La un supermarket nu ii dau numele ca sa nu ii fac reclama au pus o angajata sa ia temperatura OBLIGATORIU celor care intrau in magazin. Este o incalcare a drepturilor, e adevarat . NU sunt de acord….. ca sa mi se ia temperatura de catre o angajata a unui magazin sau de un paznic…. total NU ….

   Reply
  10. 10

   Ioana

   Mulți dintre noi,ne punem întrebarea e ce se poate face??până la urmă să trăiești zilnic stresat că poți avea febră sau probleme de sănătate și ei în loc să te trateze te internează ca esti suspect de covid 19,este ceva ieșit din comun…..

   Reply
  11. 11

   Elena

   Dacă trebuie să mergi să te aprovizionezi din mai multe locuri intr.o zi , ești nevoit să te lași termoscanat de fiecare dată ? Chiar nu se poate face nimic ? Lăsăm ca să se strânga lațul în jurul gâtului nostru ,cu fiecare măsură pe care o iau”mai marii noștri ” pentru „binele nostru”… Vai nouă ,cine știe ce va urma ! NU sunt de acord….

   Reply
  12. 12

   Mirela

   NU sunt de acord…..Este un abuz. Sper sa intervina mai multi juristi si sa impiedice aceasta situatie nefireasca.

   Reply
  13. 13

   Doru

   Nu sunt de acord…. Am ajuns niste cobai exact ca în filmele sf

   Reply
  14. 14

   DIn Cehia

   Nu sunt de acord… In cehia nu exista asa ceva termoscanarea in supermarket.nu exista asa ceva….

   Reply
  15. 16

   Anonim

   NU SUNT DE ACORD

   Reply
  16. 17

   Ileana

   DA, sunt de acord. Ce “inalte” studii medicale trebuie sa ai ca sa poti luai o temperatura. Problema este ca nu stiu cat de bune sunt acele termoscannere. Mamele si bunicile noastre erau mari “doctorite” cand ne luau noua sau copiilor nostri, temperatura. Si o luau chiar si rectal la virste mai mici, ceea ce era mai periculos.

   Reply
  17. 18

   adi

   Cica vine caldura si creste temperatura organismului… Unii sunt cu pluta. Organismul isi reface singur temperatura. Daca stai la 45 de grade in soare, crezi ca faci si tu tot 45 de grade? Nu treci de 37 grade, stai linistit. Doamne, da-le minte la unii!
   Da acasa mancati? Ca banuiesc ca nu toti aveti bucatari specializati in casa.
   Si in magazin, daca asta e politica lor sa-ti ia temperatura, asta e. Cui nu-i convine sa plece.

   Reply

  Comentează »»» »»» »»»

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei