Ce mai fac colegele de play-off ale CS Mioveni şi FC Argeş

0


Probleme medicale
UTA are o primă problemă de lot la doar o săptămână de la revenirea la antrenamentele speciale susținute în această Stare de Alertă generată de pandemia de COVID-19. Unul dintre fundașii laterali ai echipei antrenate de Laszlo Balint, Marius Tomozei, a suferit o accidentare care îl va ține cel puțin două săptămâni pe tușă. Altfel, liderul Ligii 2 a primit rezultatele la al doilea test împotriva virusului SARS-CoV-2, efectuat ieri dimineață, și toate au fost negative. După fundașii laterali Bogdan Stancu și Andrei Rus, care au suferit o ruptură de ordin muscular în timpul sezonului regulat, acum îi urmează și Marius Tomozei, jucător utilizat în 22 dintre cele 23 de meciuri disputate de UTA în prima parte a acestei ediții de Liga 2.
Şi Turris protestează
Erik Lincar, antrenorul echipei Turris Oltul Turnu Măgurele, acuză și el modul în care a acționat echipa din Giulești. ”Sunt nemulțumit că cei de la Rapid au încălcat un anumit protocol, care e valabil pentru toată lumea. Noi, echipa Turris, am dorit să respectăm acest protocol. La momentul actual nu puteam să avem toate condițiile necesare pentru a-l respecta, și atunci am hotărât să ne reunim pentru data de 1 iunie” a declarat Lincar.
Rapid se apără
Rapid reacționează după ce adversarele sale din play-off-ul Ligii 2 au solicitat autorităților și Federației Române de Fotbal sancționarea clubului giuleștean după ce a fost surprins, din nou, încălcând condițiile de pregătire impuse prin ”Protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor”. Ovidiu Burcă, președintele devenit director general la Rapid după ce locul său a fost luat de antrenorul principal demis Daniel Pancu, infirmă ce a văzut o țară întreagă, spunând că echipa sa respectă regulile impuse de autorități. Cele 18 persoane surprinse pe terenul de antrenament al bazei sportive Regie ar fi, de fapt, potrivit spuselor lui Burcă, jucători, masori, magazinerul și manechinele. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.