Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 14 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Coco

  4
  3

  Sa te folosesti de 1.000 de cuvinte ca sa ne transmiti ca se zvoneste ca …….este o mare realizare jurnalistica !
  Daca folosim aceeasi logica , atunci Manzana ( fost mare pe la PRM , acum si mai mare pe la PSD ) este o farama dintr-un fir de praf in univers…..Cu deosebirea ca in cazul lui vorbim de certitudini,nu de zvonuri!

  Reply
 2. 2

  Normăleanu

  5
  3

  Firul de praf a intrat în ochiul de stânga al mucegaiului roșu. Ăsta din titlu e traseist și la neveste, și la partide pe când ăsta bătrân a rămas fidel doar partidului. Și din această poziție vrea să se lupte cu firul de praf. Vorba lui Vadim Tudor: Deci asta vrei tu…….

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei