Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 18 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - vineri, 16 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  GICU

  3
  3

  CE-AI MAI VREA MUSIU SMEOREANU SA CANDIDEZE APOSTOLICEANU DE LA PSD …..
  HALAL!!!NUMAI CONSPIRATII SI STAT PARALEL VISEZI NENE!!!!
  POTOLESTE-TE! S-AU DUS VREMURILE ALEA CAND TATUCU NICOLESCU IMPREUNA CU PENDIUC FACEAU JOCURILE….
  ASA CA LAS-O JOS CA MACANE!

  Reply
 2. 2

  Coco

  3
  3

  Este vizibila tenta electorala a ultimelor editoriale , cu accent pe fraudarea alegerilor , pe statul paralel, pe conspiratii oculte sau alte tampenii si ticalosii !
  Nu, domnule Smeoreanu ,cetateanul minim informat si apolitic este ingrozit cand se gandeste ca a fost guvernat de alde Vasilica , Carmen,Iordache, Olguta, Sorina sau Tudorel. Si este si mai ingrozit cand vede ca pe margine se incalzesc, ca sa intre titulari, alde Ciolacu, Codrin , Manda, Mitraliera , Oprisan sau Badulescu ! Si acel cetatean va vota in consecinta , nesilit de nimeni !
  E atat de simplu….

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Domnule Smeoreanu,
  Un pont la fix (nu este fake-news)!
  Urmatorul editorial sa-l scrieti despre primarul de 3 mandate al orasului Costesti, BAICEA ION, primar PNL, venit din PRM si PD si care de 2 luni “cocheteaza” cu PSD si i-a inmanat adeziunea vechiului camarad “vadimist” Manzana. Fierbe PSD Costesti si cei care aspirau la “candidatura”. Deputatul Georgescu, D.Stancu etc.
  V-AM SERVIT UN SUBIECT TARE. ESTE INVERSUL LUI APOSTOLICEANU. DAR ASA “TRASEU” VA ESTE PE PLAC.
  “SUBIECTIVULE”!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei