Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 14 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  CVititor

  Semnez fara niciun comentariu.
  Javrele galben-portocaliu trebuie sa respecte legea in vigoare, asa cum si noi respectam legislatia in totalitate.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   1
   1

   Semneaza…. de cate ori vrei. Crezi ca daca era PSD la guvernare, mareau pensiile? Ganditi logic, nu se poate asa ceva nici in SUA. O sa vina si la guvernare acest PSD si apoi o sa se faca ca ploua. noaptea mintii…

   Reply
   1. 1.1.1

    CVititor

    Mare noroc avem ca mai exista “luminati” ca tine…sa-ti dea D-zeu sanatate sa poti ajunge si tu pensionar si atunci sa vezi…noaptea mintii…cand nu stii la ce sa renunti : la medicamente, la hrana de toate zilele, la vizita la stomatolog, la analizele anuale…la….cate si mai cate…logic, nu ?

    Reply
 2. 2

  Simona

  1
  1

  PSD este alături de muncitori și pensionarii cinstiți,PSD știe sa crească pensii și salarii , Ciuma Galbena nu știe decât sa taie.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei