Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
vineri, 2 decembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8402-Vineri, 25 noiembrie 2022
Header Banner
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici. Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar

Articole »»» »»» »»»

6 Comentarii:

 1. 1

  Normăleanu

  Dilemă mare pe ziaristul derutat, dar să nu intre-n panică. Nu se schimbă culoarea și nici năravul.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Încă un articol manipulator, în care autorul – sub pretextul indecizieI de a alege între doi mari „corifei”, Ciolacu fiul și Orlando chiparosul – tratează total diferit, în finalul editorialului, PNL față de PSD. Într-adevăr este o dilemă alegerea dintre Ciolacu și Orlando, semn al stării în care a ajuns PSD-ul. Un analist politic „adevărat” trebuie să trateze însă egal, neutru, partidele și oamenii politici pentru ca publicul sa fie informat corect și să aibă elementele și argumentele necesare de alegere. Dl. Smeoreanu nu este subiectiv, ci este partinic. El este reprezentantul, propagandistul PSD. De aceea ar trebui să-și spună și să i se spună gazetarul de partid Smeoreanu. Altfel, induce în eroare o bună parte a cititorilor.

  Reply
 3. 3

  Coco

  Ca sa nu existe dubii, cât timp sunt neclare rezultatele alegerilor, unul e patriot, celalalt realist, sa nu cumva sa aleagă tabăra pierzătoare…
  Întocmai ca la Olguta, ea este cu Ciolacu, soțul cu Orlando!

  Reply
 4. 4

  Riciu

  ,,Sincer vă spun, habar n-am” scrie editorialistul. Ba eu cred că știe foarte bine, dar se alintă. Personal sunt foarte sigur pe ceea ce spun: nu merită niciunul! Cu totul altfel ar trebui să arate democrația socială. La fel și liberalismul (restul nu contează, sunt ,,epigoni”). Din păcate, de la stânga la dreapta și invers, avem o clasă politică repetentă la foarte multe ,,discipline”. Dacă această clasă ar fi o clădire, problema s-ar rezolva simplu: cu buldozerul! Așa, ne-a rămas doar votul!

  Reply
  1. 4.1

   CVititor

   Bravo Riciu ! concis si la obiect, ca de obicei. Acesta este marele adevar pe care ne prefacem ca nu-l vedem ,ne razboim in fraze pro sau contra unora/altora in vreme ce ei isi inoada cozile si continua sa-si urmareasca interesele lor meschine. Personal (chiar nu am suficiente argumente ) as inclina catre Orlando, pare cat de cat mai …adevarat, mai viu, mai vocal.

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Concluzia contrazice introducerea comentariului, iar alegerea este între „Manda și Tanda”. De gustibus… Dar logica am putea s-o vedem și noi (avem „căderea de a osebi lucrurile”) , unde există. Însă aici nici cu microscopul n-o putem detecta.

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Curier TV »»» De luni până vineri, Marilena Baraţă, în direct de la ora 21:00 - 00:00 şi INFO CURIER de la ora 14:00 - 17:00
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .