Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8474-Luni, 27 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

22 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Poate nu veți mai vizita nici partide cu Ion Iliescu, Dragnea, Dancila, Firea, Ciolacu și Orlando. Cred că ar fi de bun augur.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Doamne, inocent cognitiv sunteti. N-ati inteles nimic, L. nu se plange in nixiun caz ca religiile nu sunt adevar. Ci ca pretibd lucruri in numele adevarului, desi ar trebui sa aiba modestia vidului. Si dvs. confundati religia cu credinta, cu… ceea ce simtiti in sufletul dvs. Chiar nimic n-ati priceput, e cam uluitor, suntem la un nivel… Dar scrieti. Asemeni celor care nu cunosc o limba, dar o vorbeac. Lasati catedralele – nu mai cititi carti.

  Reply
  1. 2.1

   CVititor

   Asa, de curiozitate: cate catedrale ai vizitat tu, „anonimule” ???
   Pe la scoala ai fost mai rar tinand cont de corectitudinea gramaticala a textului compus de tine…n-aveti pic de bun simt, toti astia care sunteti incarcati de rautate si frustrati din varii motive !

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Confunzi „corectitudinea gramaticala” cu greselile dactilo, adica atingerea tastei alaturate cand scrii pe un telefon? Pe bune? Asta e nivelul? Nu-ti voi livra in viata ta un text incorect gramatical, biet filistin. (Si dupa ce ignori pauza dupa punctele de suspensie, ca un copil.) Refera-te la fondul criticii mele: confuzia intre religie si credinta. Care e fundamentala in acest text de naiv.
    Mai bine ar fi spus, nu-mi place L., n-am prea inteles ce vrea cartea si ma enerveaza ce spune acolo de religia mea draga. E simplu, dar e cinstit.

    Reply
    1. 2.1.1.1

     CVititor

     Bah,limitatule ,in cuget si gandire, greselile scrise raman indiferent de motivarile tale imbecile „scripta manent” si dovada sta textul tau de mai sus. Cand vad atata rautate si imbecilism in comentariile tale nu mai am chef sa analizez fondul articolului, mai ales ca stilul lui Liiceanu mi-a displacut inca de la citirea primelor capitole din „Scrisori catre fiul meu” Iar tema abordata, despre Isus si religie,reprezinta cu certitudine o blasfemie si nu-i face nici pe departe onoare.
     Si totusi, apropos…cate catedrale ai vazut tu mah, anonimule ??? La cat esti de redus nu cred sa poti raspunde cinstit la aceasta intrebare, cum nu esti nici macar capabil sa precizezi care anonim esti, 1,2..x,y,z…etc, esti doar un anonim si atat, adica NIMIC.

     Reply
     1. 2.1.1.1.1

      Riciu

      Bravo, colega!

 3. 3

  Anonim

  De ce comentariul meu a fost sters, domnilor? Ati petrecut un pic prea mult timp in comunism?..
  Peovincialismul unei reviste nu scuteste de bun-simt si adevar.

  Reply
 4. 4

  Normăleanu

  Dacă ai ales să -l citești pe Liiceanu, înseamnă că -ți asumi și nu trebuie să te mai plângi, adică să nu ne mai plictisești. Cum încerci să ridici nivelul, te-ncurci. Nu te simțeai mai confortabil în zona Apostoliceanu, pe care l-ai făcut praf? Pardon, fir de praf. Dar dacă îți place să fii critic literar, începe ușor cu fabula ” Boul și vițelul”, unde sunt puține personaje și previzibile. Fără nicio aluzie.

  Reply
 5. 5

  Geo

  Domnul Smeoreanu e suparat ca Liiceanu a scris ca Liiceanu si nu ca Smeoreanu.Ce crede Smeoreanu e adevarul absolut,iar ce scrie Liiceanu e fals,

  Reply
 6. 6

  Coco

  Cand citesti sau citezi din zicerile lui Ciolacu,Orlando sau Manzana, ajungi sa-l intelegi mai greu pe Liiceanu! Nu e nici o rusine daca ( recunosc , mi se intampla si mie ) citesti si a doua oara un text pentru o mai fidela intelegere. Mi-amintesc ca intr-un editorial anterior ne spuneai ca ti-ai cumparat un whisky bun , sa fie oare doar o coincidenta ?

  Reply
 7. 7

  sergiu

  E clar, Liiceanu da faliment. Daca nu-l recomanda Smeo…

  Reply
 8. 8

  Riciu

  Nu pot uita ,,dialogul” dintre Liicheanu și CTP, din aprilie 1999, după bombardarea Iugoslaviei de forțele NATO, care l-a adus pe ziaristul de la Adevărul în pragul nebuniei (trecut, în prezent, cu succes). Sunt oripilat: ,,ce l-a apucat pe extraordinarul filosof si eseist Gabriel Liiceanu să scrie așa ceva?” Nu am studii de specialitate dar simt că iau foc: filosoful o fi cum o fi dar omul Liiceanu nu este ,,om”, cât îi hăul. Un libidinos bătrân, pupător al fundului epavei alcoolice pe numele lui de tristă amintire Băsescu, un ‘telectual de mucava cu principii interesate și alunecătoare, un profitor al unor relații preferențiale și ilegale prin care a ,,șmanglit” Editura politică, devenită Humanitas (ce oroare), un decrepit care se mângâie singur în baie, etc. Nu-l voi ierta niciodată pentru că, iubind poporul sârb, nu pot concepe că un semen poate lăuda pe niște troglodiți neortodocși care au scris pe bombele lor nenorocite ,,Paște Fericit”! Așa să-i ajute Dumnezeu!

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   Le mulțumesc acelora care mă votează negativ și implicit nu le convin susținerile mele…este o dovadă de ,,normalitate”…R.

   Reply
   1. 8.1.1

    Anonim

    Așa, așa, băgați material! Proștilor! Râde lumea (normală) de voi. R.

    Reply
    1. 8.1.1.1

     Vertical

     La fiecare apariție doar jignești. Atât poți tu. Voi știți să vă impuneți doar cu bâta, cu injurii sau amenințări. Așa v-a format partidul. Scrie despre Smeoreanu că e cel mai iubit, cel mai bun, cel mai familist, dar lasă cititorii în pace. Nu faci decât să iriți. Nu vezi că și la această rubrică mai sunteți doar doi. Și cu Smeoreanu trei.

     Reply
     1. 8.1.1.1.1

      Anonim

      Tu nu ești vertical ci o amărâtă de trestie în bătaia vântului. Bâtă, injurie amenințări, hmmm…nu ești sănătos la cap. O să mori rob!

     2. 8.1.1.1.2

      Riciu

      Bravo, colega!

     3. 8.1.1.1.3

      Anonim

      Trei, dar tari. Voi, ceilalți, fără potență, servitori, eunuci…

  2. 8.2

   Anonim

   E bine ca la Smeoreanu nu se refera nimeni. Pur și simplu, nici o personalitate cunoscută nu-l baga nimeni în seamă, chiar atunci când este criticată.

   Reply
 9. 9

  Anonim

  Tu vorbești? Recitește-ți scrierile, deoarece comentarii la editoriale nu sunt. Tu îl aperi mereu pe Smeoreanu (sau ești chiar el?). Totuși, scrii cu prea multe greseli ca să fii el, dar poate asa te deghizezi… Nu ar fi mai bine să-ți precizezi punctul TĂU de vedere asupra editorialului, cu idei și argumente, decât să improsti cu noroi alți comentatori care-și prezintă opiniile lor? Nu asta este normalitatea?

  Reply
  1. 9.1

   Anonim

   Ce greșeli, visezi bre, omul scrie foarte corect. Vezi mai bine cum și ce ,,scriți” voi! Vă dor referirile la filosoful ratat și la flatulent? Dacă gândiți la fel ca ei, e vai de capul vostru!

   Reply
   1. 9.1.1

    Anonim

    Nu-ți pune mintea cu râmele!

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .