Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

11 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  4
  3

  Dl. Smeoreanu îl linseaza mediatic acum pe Apostoliceanu, care intenționează sa reprezinte PNL (traseism politic de penalizat). Dar cât a fost la PSD l-a criticat dl. Smeoreanu?

  Reply
 2. 2

  Coco

  5
  4

  Pentru ca nu suport ipocrizia,ii amintesc lui dom Smeoreanu ca guvernul PSD a dat OUG 55/2014 care pemitea alesilor locali ca,in termen de 45 zile ,fara sa-si piarda nici un privilegiu,sa se poata muta la orice partid. Conform datelor oficiale, s-au mutat 552 primari,4607 consilieri locali si 184 consilieri judeteni , cei mai multi ( 79% ) migrand catre PSD!
  Iar sa dedici cateva editoriale ( vor mai fi si altele,pana la alegerile locale ) unui viceprimar care s-a mutat de la PSD la PNL este o dovada clara de ipocrizie! Sa nu mai amintim de Dragnea,Ponta,Teodorovici,Olguta,Codrin,Manzana,etc, veniti de pe la alte partide si pe care PSD i-a spalat putin inainte de a-i cocota la varful partidului…
  Am cautat si eu femeia din poveste si , cautand cuvintele cheie ( secretara,om politic,Pitesti) mi-a aparut Pendiuc. Nu puteati fi mai explicit, dom Smeureanu?

  Reply
  1. 2.1

   Riciu

   5
   3

   Dacă cifrele sunt corecte, mă ,,siliți” să fiu de acord cu argumentația dvs.

   Reply
   1. 2.1.1

    Coco

    3
    2

    Garantez ca sunt corecte, profit de ocazie sa mai fac un scurt comentariu: citind zilele astea ca fosta secretara a lui Dragnea (actuala concubina) si-a cumparat anul trecut proprietati de 340.000 euro , trag o singura concluzie: avem cea mai buna scoala de secretare din lume!

    Reply
 3. 3

  trivaleanu

  3
  1

  Cu cine va candida PSD la Pitesti daca dl. Cornel Ionică are interdicţie?

  Reply
 4. 4

  Normăleanu

  9
  4

  Aflăm de la ziaristul Zmeu că Apostoliceanu este om, după ce două editoriale la rând era fir de praf. Cresc ăștia din PSD. ca-n poveste. Mai aflăm că viceprimarul s -a încurcat cu secretara. Păi asta se-nvață la școala lor de partid. S-a luat și el după Dragnea, Ponta, Pendiuc, chiar și după Tecău, doar că ăsta din urmă n-a finalizat și a rămas doar la stadiul de intenție pe Facebook. Ziaristul restricționat la 1000 de cuvinte să nu facă pe lupul moralist, pentru că el l -a întrecut la neveste chiar și pe celebrul inimă zburdalnică, Constantin-Anton-Călin Popescu Tăriceanu. Adică ciocu’ mai mic.

  Reply
 5. 5

  CVititor

  5
  4

  Bah baieti, ma puneti pe ganduri…am citit mai sus niste argumentatii foarte serioase, m-as descalifica daca nu le-as lua in seama. De aceasta data se pare ca editorialistul a cam luat-o pe langa drum, ignorand trecutul care il contrazice. Cu parere de rau dar nu este subiectul cel mai fericit spre a fi comentat tocmai de Smeoreanu.

  Reply
 6. 6

  Clevetici

  Daca viceprimarul incaseaza ‘16.640 de lei lunar’
  intrebarea logica este:
  cat incaseaza primarul Ionica?

  Asta pentru cititorii care si-ar compara veniturile cu cele din administratia locala Pitesti.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Problema principala nu este cat(oricum e mult mai mult decat ar trebui) ci pentru ce? Ce face pentru banii aia,face ceva? Normal ca face tumbe dintr-un partid in altul si vice-versa de cate ori e nevoie! Ca banii aia(si sunt doar o parte din venit,la vedere sau nu) nu miros a ideologie(social democratie , liberalism la fel ca aia cu care e platit si dl.Smeureanu pentru parerei si idei). Doar mai trebui sa prosteasca din 4 in 4 ani niste oameni,sa mai faca tumbe de la un partid la altul(depinde doar care e pe val,nu are a face cu ideologia) si apoi trai neneaca,cu secretare sau fara Ii mai tracasa din cand in cand DNA-ul ala,dar in ultimul timp e printr-o gaura pe undeva,ca nu a mai auzit nimeni de el!
   Vin vremuri interesante ,astea cu alegeri,problema e sa nu le facem degeaba,idiferent ce scrie pe catindat.

   Reply
 7. 7

  Anonim

  Lamentabil ! Atâtea auto-Comments ptr. BANII de la Securitate & valetul ei, Apostoliceanu (ți se face şi greață de la atâta emanație de alcoolul prost/țuică de… DUDE in putrefacție/ pe care îl râgâie autorul “editorialului”)!
  Ce caută la PITEŞTI “urbanul”, e un Mister blagian pe care nu-l dezleagă nici.. “psiho-pesta-GOGU” Coronavirusului CoVid …Soare !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trustul de presă
 Prima Pagina Curierul Zilei

Preşedinte:
 • Marilena Baraţă
  e-mail mb@curier.ro
  Senior editor:
 • Constantin Neguţ
  e-mail cn@curier.ro
 • Redacţia:
  Secretar de redacţie:
 • Monica Sandu e-mail:
  monicasandu03@yahoo.com
  Fapt divers:
 • Monica Sandu
  Sport:
 • Silviu Mihai e-mail:
  silviumihai@curier.ro
 • Marius Duinea
 • Fotoreporteri:
 • Costi Tudor
  Tehnoredactare:
 • Corina Dumitrescu
  Contabilitate:
 • Mirela Popescu,
 • Mircea Zaharia,
 • Carmen Belchiţă
  Mica publicitate:
 • Monica Lixandru
  Difuzare:
 • Adriana Bunea
  Secretariat:
 • Sorina Dumitru.
 • Şef departament
  publicitate:
 • Liviu Petrache
  (e-mail: marian@curier.ro;
  office@curier.ro
  Agenţi economici:
 • Tel. 0348/439035
  Mică publicitate:
 • Tel. 0248/215740

 • Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei