Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 21 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - miercuri, 21 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Mushkodici

  4
  1

  In mod clar guvernul PNL nu se imprumuta ca sa plateasca pensii marite, vouchere de vacanta pentru bugetari si alte pomeni electorale stangiste.

  Reply
 2. 2

  tot eu

  PSD-isti astia sunt turbati ca nu mai pot manipula banii. Au facut imprumuturi liberalii ca voi de 30 de ani goliti in nesimtire visteria Romaniei. Si acum aveti parlamentul si senatul in mana si nu lasati nimic corect sa se faca. Asta e pacostea romanilor: sa va aibe pe cap pana la adinci batraneti.

  Reply
 3. 3

  tot eu

  1
  1

  Ultima data cand am incercat sa bag un comentar pertinent aici pe acest portal psdist si mi se sterge………
  Va promit ca pana voi muri voi lupta impotriva voastra a securistilor si comunistilor ascunsi.

  Reply
 4. 4

  laura

  Simona Bucura Oprescu, o femeie pregatita pentru politica de penalul Nicolescu zis Vecinul, cum a ajuns femeia asta parlamentar e greu de inteles, culmea este ca acum incearca sa faca niste acuzatii destul de idioate…Femeie, esti la fel de penibila ca Norica nicolai.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei