Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş |
sâmbătă, 5 decembrie 2020

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.
trai 930x122-01
Click vizualizări

produse
fermieri-produse_600x300

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  1
  1

  Din păcate, aşa arată lucrurile, azi, în România Democratică si Liberală ! Nu credeam ca românii să mai traiască vreodată teroarea milițienească din ultimii 5 ani (1985-1989) ai Dictaturii Ceauşescu (acum doar în 5 luni) !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   1
   1

   Marș in sălbăticie cu prostiile tale.
   Argeșul e pe primul loc, la numărul de infectări și încă mai sunteți de ăștia care credeți ca nu trebuie măști și reguli de distanțare…

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    1
    1

    Nu, Pussy, dragă, este exact… pe dos ! Noi credem şi milițăm ca liberal- socia lele, ca tzyne, cu toată dragostea,, trebuie mai întâi “convinse”… de ORGAN… că merită “atenția” şi abia apoi să li se astupe, dacă mai este cazul,… şi orificiile …cu bucata…de pânză prin care se perindă ca prin gardul de sârmă împletită/ghimpată vietățile/virusurile, într- un du-te vino de corona Sars2/ Covid 19 din martie a.c. şi cine ştie…până când… vor fi ALEGERILE !

    Reply
 2. 2

  Aloe Vera

  1
  1

  ” Clienţi amendaţi că nu purtau masca în magazine! ”
  Amenda-i cel mai bun medicament pentru habauci !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei