Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 29 iunie 2022
Anul XXVIII Nr. 8295-Miercuri, 29 iunie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Din păcate, aşa arată lucrurile, azi, în România Democratică si Liberală ! Nu credeam ca românii să mai traiască vreodată teroarea milițienească din ultimii 5 ani (1985-1989) ai Dictaturii Ceauşescu (acum doar în 5 luni) !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Marș in sălbăticie cu prostiile tale.
   Argeșul e pe primul loc, la numărul de infectări și încă mai sunteți de ăștia care credeți ca nu trebuie măști și reguli de distanțare…

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Nu, Pussy, dragă, este exact… pe dos ! Noi credem şi milițăm ca liberal- socia lele, ca tzyne, cu toată dragostea,, trebuie mai întâi „convinse”… de ORGAN… că merită „atenția” şi abia apoi să li se astupe, dacă mai este cazul,… şi orificiile …cu bucata…de pânză prin care se perindă ca prin gardul de sârmă împletită/ghimpată vietățile/virusurile, într- un du-te vino de corona Sars2/ Covid 19 din martie a.c. şi cine ştie…până când… vor fi ALEGERILE !

    Reply
 2. 2

  Aloe Vera

  ” Clienţi amendaţi că nu purtau masca în magazine! ”
  Amenda-i cel mai bun medicament pentru habauci !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă