Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 27 septembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8359-Marţi, 27 septembrie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
CurierTV
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Aloe Vera

  Masura-i buna ! Cei care se considera imuni , nicio problema , a lor sa le fie izbanda , dar fara sa-i afecteze pe cei din jur ; dispun numai de propriile persoane si atat !

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Voi nu vă mai mirați ca proştii că sunt atât de mulți aceştia… îmbrăcați, încălțați, hrăniți si plătiți regeşte de voi (care sunteți „statul românesc”!) si care au plecat de-acasă, dis-de-dimeață, la ORDINUL „militar” Dat/emis de Iohannis-Orban-Arafat , ca să se întoarcă, rupți de obosiți, seara, când mai trebuie să şi răspundă la întrebarea (retorică) : „dar cu dragostea cum stați”?! Răspuns : …”DEZASTRU” !

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Voi nu vă mai mirați ca proştii că sunt atât de mulți aceştia… îmbrăcați, încălțați, hrăniți si plătiți regeşte (de voi, care sunteți „statul românesc”!) si care au plecat de-acasă, dis-de-dimeață, la ORDINUL „militar” Dat/emis de Iohannis-Orban-Arafat … ca să se întoarcă, rupți de obosiți, seara, când mai trebuie să şi răspundă la întrebarea (retorică) : „Dar, cu dragostea, cum stați”?!
  Răspuns : …”DEZASTRU” !

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Voi nu vă mai mirați ca proştii, că sunt atât de mulți „aceştia”… îmbrăcați, încălțați, hrăniți si plătiți regeşte (de voi, care sunteți „statul românesc”!) si care au plecat (ei) de-acasă, dis-de-dimeață, la ORDINUL „militar” Dat/emis de Iohannis-Orban-Arafat … ca să se întoarcă, rupți de obosiți, seara, când mai trebuie să şi răspundă la întrebarea (retorică) : „Dar, cu dragostea, cum stați”?!
  Răspuns (instant): …”DEZASTRU” !!!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Voi nu vă mai mirați ca proştii, că sunt atât de mulți „aceştia”… îmbrăcați, încălțați, hrăniți si plătiți regeşte (de voi, care sunteți „statul românesc”!) si care au plecat (ei) de-acasă, dis-de-dimineață, la ORDINUL „militar” Dat/emis de Iohannis-Orban-Arafat … ca să se întoarcă, rupți de obosiți, seara, când mai trebuie să şi răspundă la întrebarea (retorică) : „Dar, cu dragostea, cum stați”?!
  Răspuns (instant): …”DEZASTRU” !!!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă