Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 14 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
ora: 11:46 Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, demis!    ora: 13:57 61 cazuri noi de coronavirus!
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - miercuri, 14 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

12 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  5
  5

  D-le Smeoreanu, și când începeți relaxat un editorial, găsiți resurse de a strecura câteva inexactități manipulatoare în acesta. Dir. gen. Unifarm, Adrian Ionel măcar a fost inculpat. Oameni ai legii mai “speriați” ca pe timpul lui Iliescu și Adrian Nastase nu au mai fost; doar vă amintiți câte procese erau atunci pe rol împotriva marilor corupti, iar corupție era destulă și în vremurile acelea! Nu vreți să supărați în vreun fel acea parte a spectrului politic. În aceste condiții, este de mirare, totuși, că dv. credeti în Covid, în timp ce protejații dv. fac totul să arate contrariul (d-nii Ciolacu, Rădulescu-mitralieră, Solomon,etc.), cu efecte negative asupra păstrării distantarii și izolării sociale.
  Poate un editorial care să prezinte până la capăt resorturile care au condus la înmulțirea cazurilor de Covid în țară și în Argeș ar fi util. Dar fără să superi o “anume parte”, este greu. Puteți să fiți imparțial și să mergeți până la capăt, d-le Smeoreanu?

  Reply
 2. 2

  trivaleanu

  5
  5

  Deci pentru directorul Unifarm pus de PSD sunt de vină liberalii care l-au dat pe mâna procurorilor. Iar pentru cei 80 de miliarde de euro aduşi de preşedinte sunt de vină tot liberalii pentru că pesediştilor nu le plac banii europeni şi nu au făcut proiecte.
  Doar un exerciţiu: ce ar fi scris editorialistul dacă directorul Unifarm era pus de PNL şi dacă preşedintele ar fi venit cu tolba sunând a gol?

  Reply
 3. 3

  Anonim

  3
  1

  O, tempora ! Ce cometă !!! … Uite Luna, …uite Faru’, …uite… o (!!?) …te.m. pora !!!

  Reply
 4. 4

  Coco

  4
  5

  Chiar putem crede ca tov.Smeoreanu poate fi impartial atata timp cat este simbrias la PSD?
  Se constata si o scadere accentuata al celor care-i citesc editorialele,insa ziaristul este platit la nr. de cuvinte scrise,nu la nr. de cititori,deci probabil il doare fix in dos!
  Din datele oficiale,guvernarea PSD a adus,in trei ani de guvernare (cu tot cu subventiile agricole) vreo 15 mld.euro de la UE, deci cam 5 pe an. Acum s-au obtinut 80 mld.pentru 6 ani, deci o medie de vreo 13,3 mld/an ! Grea aritmetica pentru un filozof…..
  Foarte corecta observatia ca PSD-istilor nu le plac banii europeni , asta dintr-un singur motiv: sunt foarte greu de furat !

  Reply
 5. 5

  Normăleanu

  7
  5

  O povestioară subțire, naivă, inocentă, bună de citit seara la culcare copiilor, care trebuia să se încheie clasic : Și-am încălecat pe-o șa…. Dar, apare demonul roșu și strică finalul. Își bagă coada exact acolo unde favoriții săi, nu au putut ajunge. La cașcaval, la banii U.E, mai greu de furat. Vorba aia adâncă , veche și adevărată : Vulpea care nu ajunge la struguri spune că sunt acri.

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   4
   11

   Habar nu ai. Nu știi cu ce se mănâncă accesarea unui fond european…câți bani ,,se întorc” la mama lor prin diferite subterfugii, etc. Tranca, fleanca…

   Reply
   1. 5.1.1

    Anonim

    4
    4

    Dv. cunoașteți cum se face accesarea fondurilor europene? (Văd că le știți mama).

    Reply
 6. 6

  Anonim

  1
  5

  D-le Smeoreanu, in opinia mea intrebarea fundamentala nascuta in urma acestui articol ar fi trebuit sa fie : ce este aceea o cometa ? Poate doar astfel, distinsii dvs.comentatori ar fi putut face dovada cunostintelor lor in domeniu si nu ar mai fi divagat pe aceleasi melodii pe care falseaza de cate 2 ori pe saptamana in aceeasi formatie. Ca sa-i scutesc de un efort mult prea mare am sa redau explicatia “D. Mariu Chicoş Rostogan, distinsul nostru pedagog şi director al şcoalei model „Ulpiu Traian”…Numele „comeată” iaşte ghe jănul femenin: o comeată, două comeate, şi gherivă ghe la coma, coamă, capelură, pleate lunji, reşpective: comată, comeată, astru pletos, vulgo stea cu coadă.
  Apăriţiunea comeatelor au esărţitat togheauna înrâurire asupra maselor populare, ASUPRA PROSTIMII, …etc.” Iata deci ca distinsul pedagog avea perfecta dreptate !! QED

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   3
   2

   Mai citiți-vă o dată comentariul; vi se pare interesant, aduce vreo altă idee decât aceea că dv. știți și ceilalți nu știu (ce-i aceea o cometă)? Poate îl sprijineati cu argumente pe d-l Smeoreanu în ceea ce a scris pe lângă cometă. Sau, dacă doreați, în ceea ce privește cometa, căci citatul folosit “țintește” altceva.

   Reply
  2. 6.2

   Anonim

   3
   1

   Te-ai scremut degeaba. Nu ți-au ieșit decât niște prostii.

   Reply
 7. 7

  Coco

  2
  5

  Sa vii cu un citat mai vechi de un secol ca sa demonstrezi nu stiu ce,in loc sa discuti despre adevaratele probleme ( tov. Smeoreanu le-a amintit, in stilul sau smecheresc )…
  Iarasi nu inteleg de ce, cam singurul de pe aici care scrie cu diacritice , se da anonim, cand de fapt are si o semnatura.. O fi asa de mare rusinea?

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   1
   1

   Apăriţiunea comeatelor au esărţitat togheauna înrâurire asupra maselor populare, ASUPRA PROSTIMII, …etc.” Asta n-ai inteles tu, nici nu aveai cum…la nivelul tau de inteligenta.Cat despre semnatura si rusine, cu regrete n-ai ghicit ! mai ai s-o pupi !

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei