Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 29 iunie 2022
Anul XXVIII Nr. 8295-Miercuri, 29 iunie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Sinucidera celor bolnavi, iată cum arată VIITORUL imediat oferit de Guvernul României şi SISTEMUL de Sănătate păstorit de ministrul Tătaru şi Secretarul de Stat la MAI/Situații de Urgență, Raed Arafat ! De remarcat, bărbatul de 64 de ani (totuşi) NU s-a aruncat…pe trecerea de pietoni, în fața vreunei maşini, cum se întâmplă tot mai des …cu pensionarii/pesionarele („seniori”!!!)…”CRONICI”/”CRONICE” din România! Poate ne spune Arafat şi câți „Sinucigaşi” va avea România în luna august 2020, dacă tot a AMENINȚAT pe români cu 1 MILION de infestați cu CoVid19/Asimptomatici !?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Sinuciderea celor bolnavi, iată cum arată VIITORUL imediat oferit de Guvernul României şi SISTEMUL de Sănătate păstorit de ministrul Tătaru şi Secretarul de Stat la MAI/Situații de Urgență, Raed Arafat ! De remarcat, bărbatul de 64 de ani (totuşi) NU s-a aruncat…pe trecerea de pietoni, în fața vreunei maşini, cum se întâmplă tot mai des …cu pensionarii/pesionarele („seniori”!!!)…”CRONICI”/”CRONICE” din România! Poate ne spune Arafat şi câți „Sinucigaşi” va avea România în luna august 2020, dacă tot a AMENINȚAT pe români cu 1 MILION de infestați cu CoVid19/”Asimptomatici” !? NU de alta, dar să nu murim…ca proştii/”idioți”!!!

  Reply
 3. 3

  Aloe Vera

  Cand viata nu-ti mai ofera nimic, aste este ; nimeni nu-i de acuzat / doar kknarii „grijulii”. Dar, la variante mai acceptabile/omenesti/de bun-simt, s-a gandit cineva ?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă