Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
sâmbătă, 17 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - vineri, 16 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

11 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  4
  4

  Arată rău și acest editorial, d-le Smeoreanu: scrieți că vă sunt simpatici pnl-ști ca Miutescu sau Tofan (pe care apoi îi desființați, subliniindu-le defecte incompatibile cu simpatia; sau dv. îi simpatizanți și așa?), iar mare parte din editorial este ocupat de comentarii de pe Facebook. Ați “uitat” iarăși să faceți o analiză bazată pe comparații, argumente, informații obținute prin investigație gazetareasca.
  Apropo, atunci când psd-istii făceau chermeze la Casa Florica, dv. scriați despre ele? Așa, ca un gazetar imparțial, aflat în slujba cititorilor.

  Reply
 2. 2

  Coco

  4
  4

  Asa cum anticipam,viitorul primar al Pitestiului a devenit subiectul principal al editorialistului.
  Data viitoare vom afla cum arata nasul si urechile dl. Apostoliceanu….
  M-as fi asteptat (sau nu) ca ziaristul Smeoreanu, din respect pentru profesie sau pur si simplu din bun simt sa-si ceara scuze pentru stirea data in vreo 2-3 publicatii locale, acum vreo 3 saptamani, ca eroul local sau regional Georgescu de la Mioveni a reusit sa mentina deschisa sectia ATI a spitalului , prin efortul si cunostintele personale ale acestuia ! Stim cu totii ca sectia este inchisa iar un motiv este acela ca un specialist ATI nu-l gasesti la colt de strada, asa cum gasesti ,din pacate, multi ziaristi…Iar dumneavoastra, tov. Smeoreanu,de multe ori va comportati ca un ziarist de la coltul strazii…Pacat!

  Reply
  1. 2.1

   A. Riciu (nu K. Riciu)

   4
   9

   Toarășu’ Coco, de la tălică avem pretenții…,,să prezinte scuze” nu ,,să‐și ceară scuze”, cui?, lui însuși?. Apostoliceanu este o simplă petardă politică; va fâsâi puțin și se va stinge apoi în platitudinea liberală, impotentă și ,,epigoană”. Altfel, aveți un comentariu acid dar corect. Mai ușor însă cu atacul la persoană! După cum vedeți, nu vă mai mușc de partea dorsală, cum mă acuzați mai demult.

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    4
    1

    Corect se scrie PA riciu.

    Reply
   2. 2.1.2

    Anonim

    4
    1

    Se scrie și mai corect PA- riciu.

    Reply
 3. 3

  trivaleanu

  5
  3

  Culoarea ochilor lui Apostoliceanu era corespunzătoare dacă rămânea în PSD? Asta ca o maliţiozitate la adresa editorialistului! Altminteri, şi eu cred că era corect, la nivel de principiu, dacă liberalii promovau un candidat propriu şi nu transferau din altă parte…

  Reply
 4. 4

  Normăleanu

  7
  2

  Ziaristul cu ochii roșii i-a prins pe liberali cu garda jos și i-a bubuit. Are și pe cine, o gașcă de oportuniști, de fripturiști, de non – valori, care s-au aruncat disperați pe funcții publice. Boss-ul, la Activele Statului, un instructor auto la A.R.R., un vânzător de sifoane la A.N.I.F. Toți șmecherii s-au așezat, urmează nevestele, rudele. Adică aceeași mizerie.

  Reply
 5. 5

  Popisoara

  4
  3

  Dar ce iz are respiratia domnului ziarist rosu?
  A ce-i “pute” gura de la atata politica PSD-ista?

  Reply
 6. 6

  Mushcodici

  2
  11

  Dl. Smeoreanu il considera cumva pe Corneliu Vadim Tudor un bun orator pentru ca avea stiinta de carte.
  Da, avea stiinta de carte, dar nu avea bun simt, acel mascarici care jignea pe oricine in gazeta lui Romania Mare, cat si prin viu grai.
  Mi-a fost dat sa aud din gura lui Vadim injuraturi si cuvinte obscene adresate unor femei, totul fiind filmat.

  WC Tudor s-a dorit a fi un nou Nicolae Iorga in politica romaneasca?

  Reply
  1. 6.1

   Marcu

   4
   8

   Tu, în fața lui Vadim ești un rahat cu ochi.

   Reply
  2. 6.2

   Anonim

   4
   2

   WC? Tudor. Atât te-a dus mintea aia de retardat?

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei