Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 28 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  bita

  1
  1

  daa, ati marit voi alocatiile,voi psd-ul ati marit tot,a ramas sa va mariti numarul de neuroni,cu 5 neuroni nu poti judeca.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  1
  2

  Cinismul este clar/evident , zice din butoiul lui, campat în Sinope… părintele Cinismului, Diogene, căutând cu lumânarea aprisă, în plină amiaza… MOȚIUNEA… lui CIULACU , alt mare FIROSCOS (Mincinos- din viitor… de la Bucureşti !), înjurând în sine, că ăştia de la PITEŞTI stau cu ochii beliți…la SOARE (Emanuel) !

  Reply
 3. 3

  Anonim

  1
  2

  Cinismul este clar/evident , zice din butoiul lui, campat în Sinope… părintele Cinismului, Diogene, căutând cu lumânarea aprisă, în plină amiază… MOȚIUNEA… lui CIULACU , alt mare FIROSCOS (Mincinos- din viitor… de la Bucureşti !), înjurând, în sine, că ăştia de la PITEŞTI stau cu ochii beliți…la SOARE (Emanuel) !

  Reply
 4. 4

  Clevetici

  2
  1

  Cucuveaua asta ‘se da cu poporul’ pomenind de cele 2kg de mere.
  Dar locuieste la vila si are masina scumpa –
  pe ea nu o afecteaza “pierderea de 85%” din alocatia copiilor.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei