Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 19 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - luni, 19 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  Anonim

  Ferice de cei care răspund la întrebări “bine puse”, dacă nu cunosc (nici ei) răspunsul adevărat, dar trebuie să răspundă “ceva-acolo”(ca la examen-Psihopedagogie), care le permite (lor) să “bifeze acțiunea” ca …”realizată”/promovată…cu 5inci , deşi răspunsurile/”măsurile”(lor) au generat o înmulțire “exponențială” a întrebărilor/problemelor inițiale, mai ceva ca …Pandemia de SARS Cov2, Nou Coronavirus- Covid19 etc. !
  Anumiți jurnalişti (şefii cu şcoală “bună”!) ştiu bine că “întrebarea BINE PUSĂ” conține in premisa ei jumătate din răspuns (adevărat), deoarece premisa este/trebuie să fie Necesar-adevărată (sine qua non- în corespondență cu relitatea/existența …”cum este ea”!) şi nu doar dorită/sperată/visată etc. De obicei, această condiție (materială) a adevărului este îndeplinită de cel care întreabă (ziarist, public etc.)!
  Când cel care răspunde doar se află în treabă “pe-acolo”, încep “problemele”/dificultățile care generează Nevoia si recursul la sprijinul Divin (Mistic) al lui Dumnezeu/Isus, Alah/Mahomed etc.şi care trebuie să se adauge la “Logica” (“Teologică”)/care nu mai e doar formală, ci “abisal dogmatică”/Tainică/Grup (infracțional) organizat/Partid (ceva în genul Catedralelora Palatelor sau a unui anumit Secretar de Stat, şef peste Miliițiile Cugetului & Duhului (Sfânt)! Mai grav e …că şi peste CONSTITUȚIE ! Şi când totul se termină, ca cititor te trezeşti obsedat de gândul Apostolului care citează pe Isus : “Fericiți cei săraci cu Duhul” Amin !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei