Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 25 iunie 2022
Anul XXVIII Nr. 8292-Vineri, 24 iunie 2022
BreakingNews
Primar acuzat de hărţuire „O oră-două într-o zi, să fii la dispoziția mea…”

Primar acuzat de hărţuire „O oră-două într-o zi, să fii la dispoziția mea...”   Acuzaţii de hărţuire sexuală într-o primărie din Argeş. O tânără, în vârstă de 21 de ani, susţine că Mihai Georgescu, primarul comunei Călineşti i-a cerut favoruri sexuale în schimbul unui post la cabinetul propriu. Tânăra a făcut publică o înregistrare audio în timpul căreia un bărbat, despre care ea susţine că este primarul, îi spune ce îi oferă şi ce doreşte să primească în schimb. Tatăl fetei susţine că iniţial nici măcar el nu a crezut ce-i povestea fiica. Citeşte mai mult...

 • EXTRAGERE 23-06-2022
 • 5 3 8 8 2 9 6

 • EXTRAGERE 23-06-2022
 • 8 1 3 3 2 4

 • EXTRAGERE 23-06-2022
 • 2 8 9 5 5 2

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Atentie la banci

  Bancile de la blocuri au devenit posibile surse de transmitere, mai ales cele duble adica fata in fata.
  Aglomeratiile din cartiere sunt total scapate din vedere. De exemplu in Trivale in jurul complexului 2, pe stradutele din spate: Str Zimbrului, Aleea Papucesti, Aleea Voinicilor grupuri de 7-8-10 persoane stau pe banci foarte aproape, vorbesc tare, consuma din sticle etc si asta fie zi sau noapte.

  Dragi ziaristi intrebati autoritatile de ce Politia Locala nu verifica mai bine prin cartiere, mai ales zonele marginase. Sa se desfiinteze bancile duble daca altfel nu se poate impune ordinea si distanta.
  Argesul e in top la infectari in ultimele saptamani de ce nu se iau masuri reale pentru a impiedica aglomeratiile inutile ?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Desigur, cuibul de prostituate/bordeiul/ de la etajul 3 e… maxim… deranjat de discuți.ile/bârfele/ babelor care stau călare/ciupur/ pe băncile…de la bloc (pe 3rei schimburi) , alungându-le lor „pâinea de la gură”… încă de la intrare si derajându-le „relația” cu proxenetul/ŞEFUL care mai vine noaptea şi le cară cu rabla lui… „la MIOVENI” sau pe la domiciliul vreunui „babalâc” de avocat generos- cu „€uroi” !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă