Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 21 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - miercuri, 21 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Atentie la banci

  1
  1

  Bancile de la blocuri au devenit posibile surse de transmitere, mai ales cele duble adica fata in fata.
  Aglomeratiile din cartiere sunt total scapate din vedere. De exemplu in Trivale in jurul complexului 2, pe stradutele din spate: Str Zimbrului, Aleea Papucesti, Aleea Voinicilor grupuri de 7-8-10 persoane stau pe banci foarte aproape, vorbesc tare, consuma din sticle etc si asta fie zi sau noapte.

  Dragi ziaristi intrebati autoritatile de ce Politia Locala nu verifica mai bine prin cartiere, mai ales zonele marginase. Sa se desfiinteze bancile duble daca altfel nu se poate impune ordinea si distanta.
  Argesul e in top la infectari in ultimele saptamani de ce nu se iau masuri reale pentru a impiedica aglomeratiile inutile ?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  1
  1

  Desigur, cuibul de prostituate/bordeiul/ de la etajul 3 e… maxim… deranjat de discuți.ile/bârfele/ babelor care stau călare/ciupur/ pe băncile…de la bloc (pe 3rei schimburi) , alungându-le lor “pâinea de la gură”… încă de la intrare si derajându-le “relația” cu proxenetul/ŞEFUL care mai vine noaptea şi le cară cu rabla lui… “la MIOVENI” sau pe la domiciliul vreunui “babalâc” de avocat generos- cu “€uroi” !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei