Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

22 Comentarii:

  1. 1

    elina

    E Psd ist de al tu Smeoreanule, cu cata dragoste ai scris acest articol… bine ca nu l ai comparat cu Nicolescu Vecinul, cred ca era mai bine daca comentai despre sentinta data de tribunalul Arges in cazul fratilor criminali!

    1. 1.1

      A. Riciu

      V-a dat Smeoreanu perversa ca pe Târgu Ocna, gata, ,,stop joc”, Gentea nu are cum să nu iasă primar

      1. 1.1.1

        Anonim

        Așa este, cum se exprimă candidatul: „Voi prezenta, cât mai repede, programul electoral al meu”.
        Nu mai sunteți deloc analitic când este vorba de simpatii politice (și erați atât de intransigent!); cultivarea limbii române se face doar cu aceia care au alte opinii, cu ai noștri treacă-meargă.

        1. 1.1.1.1

          Riciu

          Îmi voi reveni, o să vedeţi!

          1. 1.1.1.1.1

            Anonim

            Sperăm că nu la „forma consacrată”, ci în sensul bun.

  2. 2

    Marix

    Dl jurnalist vezi ca ți-a rămas ceva maro pe limba

  3. 3

    Anonim

    D-le Smeoreanu faceți o prezentare bombastică unui preambul electoral similar: „candidat pentru funcția de primar al uneia dintre cele mai frumoase localități din lume, municipiul Pitești”, „putem importa din București cât mai mult din nivelul de trai, din salarizarea, din deschiderea spre Europa și întreaga lume”, „a privatizat uzinele și le-a făcut glorioase pe plan mondial”. Apoi, exagerați cu cu comparațiile pozitive candidatului, cu lauda CV-ului acestuia. Este foarte ușor de observat că ați scris ca un gazetar de partid despre un candidat al aceluiași partid, ceea ce face din actualul articol un material electoral. Și încă ceva, d-le Smeoreanu: cam multe greșeli de scriere în editorialul dv.

  4. 4

    pulix

    curierul a fost si va ramane un ziar de pupat in cur…psd-ul,cu asa conducere a ziarului poti face o cumetrie de membri mancatori de kk

  5. 5

    Coco

    Devine deja o certitudine, tov. Smeo a devenit un marunt postac de partid care,in sfarsit , si-a gasit steaua calauzitoare…Asta dupa luni bune in care umbla bezmetic printre Georgescu,Manu,Valeca,Mitraliera,Minzina, avand grija sa nu supere pe niciunul, pana nu se limpezesc apele!
    Iar despre cat de mic este ziaristul Smeoreanu, pentru cei care sunt la curent cu atacurile tot mai dese la adresa prefectului Soare, o precizare: a indicat drept sursa a articolului un site, „stiripesurse.ro”,cunoscut in media drept o sursa de fake news, avandu-l patron pe un fost reporter de la Antena 3 ( Iosiv Buble, casatorit cu senatoarea PSD Diana Tusa) Legat de prefectii de Arges, va amintiti de ultimii doi livrati de PSD, Mihai Oprescu si Emilian Dragnea, adica sotul doamnei si ,probabil, cel mai tern dintre PSD-isti.
    Legat de sloganul de campanie, tare ma tem ca cei informati,cei de buna credinta ,cei care au habar de lumea civilizata nu vor la Pitesti un mic Bucuresti….

    1. 5.1

      Anonim

      Jură-te că nu e adevărat că Soare a fost făcut praf (nu de stele ci colb, d’ăsta peren) de Vela. Se știe din mai multe surse, așa că ,,ciocu mic și joc de glezne”!

      1. 5.1.1

        Coco

        M-ai dezamagit crunt,omule cu diacritice…Chiar de atat de putin ai nevoie pentru autosatisfacere, sub toate formele ei? Totusi, daca citesc mai atent,indici mai multe surse! Sugubatule….

        1. 5.1.1.1

          Diacriticus

          Vezi cât ești de slab? Cum sună sugubatule în loc de șugubățule? În privința autosatisfacerii, cred că ești adeptul lu Onan, hoțule…

  6. 6

    Normăleanu

    Cum să-ți dorești să ajungi ceva mic, micul București?! Piteștiul are identitatea lui, istoria lui, valorile lui. De ce nu marele Pitești? Cum ar fi fost ca marele Dobrin să fi dorit vreodată să ajungă micul Lucescu, când el a fost tot timpul Prințul din Trivale?! Oamenii mărunți au tot timpul țeluri mici. Total dezechilibrată și comparația din titlu.

  7. 7

    trivaleanu

    1. Cred că, da, Gentea e o alegere bună a PSD pentru funcţia de primar al Piteştiului;
    2.În ceea ce priveşte scrisoarea pentru piteşteni, aici nu sunt de acord cu editorialistul, cred că e de un patetism ridicol iar sloganul Piteşti, micul Bucureşti e hazliu (adică luăm ca model şi Rahova, Ferentari, autobuzele turceşti ale lui Firea şi celelalte tare urbane pe care PSD le-a agravat de când conduce capitala?

  8. 8

    Riciu

    Stimate domnule Gentea, dacă vreți ca noi, turma de alegători ai democrației sociale, să vă votăm, lăsați deoparte titlul de ,,ing” că vă faceți de tot râsul. Cetățenii vă aleg doar pentru titlul de ,,om”, cu tot ce înseamnă el pozitiv într-o societate divizată și înrăită. P.S. Când era dezavuat de comuniști și nu mai avea mijloace de subzistență, Tudor Mușatescu începuse să confecționeze pungi. Drept pentru care, într-un spirit de frondă umoristică și-a pus pe ușă o plăcuță: ,,Tudor Mușatescu – pungaș”. Sigur, comparaison n’est pas raison!

  9. 9

    Clevetici

    „pentru funcția de primar al uneia dintre cele mai frumoase localități din lume, municipiul Pitești.”

    Traiesc in Pitesti de peste 40 de ani si inca din copilarie mi s-a parut un oras tern, cu centrul sau plin de blocuri comuniste (si periferiile sunt la fel).
    Chiar nu stiu unde se gaseste frumusetea in acest oras,
    mai ales cand in perioada comunista am avut ocazia sa vizitez Ardealul (Brasovul, Clujul – astea da, orase cu centre istorice frumoase),
    iar dupa revolutie am mai fost si prin alte tari.

    Doar o vorba sa va mai spun:
    mergand cu fetita mea, in varsta de 10 ani, pe jos prin Pitesti am fost surprins de urmatoarea intrebare:

    – Tati, in Pitesti toate trotuarele sunt asa de inguste?

    I-am raspuns ca au mai ramas prin cateva locuri trotuare mai late, pe langa niste blocuri vechi unde inca nu s-a apucat nimeni sa construiasca blocuri noi sau vile noi…

    Dragi pitesteni, orasul nostru (ca si Bucurestiul) a ajuns orasul in care
    „se construiesc blocuri noi printre blocurile vechi”
    cu toate consecintele lipsei de distantare sociala intre ele.
    Bineinteles, se construiesc cu Plan Urbanistic Zonal si autorizatie de constructie aprobate de Primarie.

  10. 10

    Popisoara

    S-a aflat ultima simbrie primita de „marele” si „impartialul” ziariat Smeo, de la onor Consiliul Judetean Arges: 7000 lei, bani luati din cei care se cuveneau: Salpitflor,Centrul Cultural si Filarmonica.
    Ce ne trebuie Filarmonica si Centrul Cultural, cand noi trebuie sa rasplatim osanalele lui Smeo.

  11. 11

    Mushkodici

    Sunt uimit cand aflu din acest articol ca Stroe a fost o mare personalitate a Pitestiul cu meritul „deosebit” ca a privatizat Dacia Pitesti.

    Spre aducere aminte, statul roman a vandut Uzina Dacia Mioveni pentru circa 50 milioane de dolari (e mai mult decat suma pe care a fost vanduta ARO Campulung!)
    si cu scutiri de plata TVA si alte favoruri oferite investitorului pe o perioada de nu-stiu-cati ani.

    Are cineva curajul sa caute pe google suma pe care Cehia a vandut Uzinele Skoda?

    Cat despre „managementul” lui Stroe – sa revenim cu picioarele pe pamant:
    Uzina Dacia Mioveni producea in anul 2004 modelul Dacia 1410 la nivel tehnologic al anilor 1965-1970 cu cateva imbunatatiri (cea mai notabila: motor pe injectie).
    La momentul respectiv cred ca era ultima fabrica din Europa de Est care mai producea asa ceva,
    adica o masina cu motor dispus longitudinal (in caz de impact frontal motorul intra in habitaclu), suspensie pe spate cu punte fixa (prima senzatie cand am trecut pe Logan a fost ca trece mult mai lin peste gropi decat Dacia)
    si alte reminiscente ale unor vremuri apuse.

    Culmea e ca aceasta masina s-a vandut ani de zile cu shpaga, si inainte si dupa revolutie,
    iar Stroe si-a facut „relatii” prin lumea afacerilor cu „aprobari speciale” (prin care puteai cumpara o Dacie cu 2 zile inainte de scumpire), prin reteaua de dealeri „agreati” de Dacia (dealeri care puneau un adaos comercial de 7% pe o masina care o vindeau in 2 ore), prin CNCD care doar pentru faptul ca plimba hartii primea un adaos comercial de 5% pe toate masinile care ieseau de pe poarta uzinei, inainte sa ajunga la dealeri.

    Ce mai incoace si incolo – un om care a stiut sa ia „caimacul” din vanzarile Daciei si sa lase statului praful de pe toba (o Dacie costa circa 4000 de dolari, iar profitul incasat de Uzina era de 100 dolari – restul profitului se ducea la CNCD si la dealeri).

    In lumea asta a capitalismului de cumetrie (o denumire bine gasita de catre Ion Iliescu) Stroe este exemplul tipic de succes.

  12. 12

    CVititor

    Cainii latra, caravana trece…
    „Mai aveti putintica rabdare,stimabililor !”

    1. 12.1

      Anonim

      Sunteți de partea circului, „stimabile”!

  13. 13

    cristian

    poate scri si despre rectoru care se va construi la Mioveni adus de dl inginer .. si care merge cu plumb topit si la care francezii si altii iau dat cu flit ca e prea periculos ..

    si care probabil daca va pati ceva va nenoroci de tot Argesu

    da nue problema la Romanica merge cu dastea bio .. sa facem plici

  14. 14

    gicu

    Gentea & Ciocanescu & Valeca, Grupurile 3 si 4 Cernavoda nu functioneaza dupa 30ani, apa grea pe stoc, ANDRAD… Regia Autonoma Tehnologii pentru Energia Nucleară: salarii, comisioane…

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
quixproc.com deneme bonusu veren siteler
rinabet giriş
venüsbet
hilarionbet
rinabet
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
istanbul escort
porno
esenyurt escort
antalya escort
escort antalya
gebze escort kurtköy escort maltepe escort
rokettube
betticket
deneme bonusu veren siteler
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler
casibom
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
beylikduzu escort
Deneme bonusu veren siteler
Z-Library single login
deneme bonusu veren siteler
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .