Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 18 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - vineri, 16 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  Clevetici

  Cucuveaua asta debiteaza ineptii despre testarea in masa:

  – sa presupunem ca guvernul ar gasi banii si laboratoarele de specialitate pentru a face testarea in masa a circa 20 de milioane de locuitori ai Romaniei intr-un timp relativ scurt (6 luni – 1 an)

  Nu va dati seama ca vom avea BOICOT IN MASA fata de campania de testare?
  Cam ce procent din populatia cartierului bucurestean Ferentari se va prezenta la testare?

  Imediat se va gasi un politician sa conteste la CCR masura testarii (obligatorii) a populatiei,
  iar CCR (care deja a invalidat carantinarea obligatorie) va invalida si testarea obligatorie.
  Cat despre TESTAREA VOLUNTARA IN MASA, hmmm…

  Daca la Referendumul pentru definirea Familiei Normale (bazata pe casatoria dintre un barbat si o femeie) prezenta la vot a fost de 21%,
  cam cat va asteptati sa fie la testarea Covid?

  P.S.
  Inca o data o politiciana din opozitie vorbeste de la tribuna Parlamentului ca sa isi bifeze in activitatea ei inca o luare de pozitie, interpelare etc.
  iar la sfarsit de mandat sa spuna ca a avut o activitate intensa.
  Dar se vede de la o posta ca interpelarea este de genul Gica Contra, doar de efect electoral in fata unui electoral care citeste doar titlurile articolelor din presa si cateva randuri din ele.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei