Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 4 martie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Deşi atât de apropiate (în Timp–4,74 Ani lumină/1,34 perces) , PĂMÂNTUL (Moțiunea de Cenzură/PSD-17 aug. 2020), față de Constelația ALPHA CENTAURI (ORDONANȚELE MILITARE ale Ministrului de INTERNE…VELA ) , totuşi, ce URIAŞĂ distanță în KILOMETRI parcurşi de Guvernul MEU/IOHANNIS—ORBAN/ de la DECRETE (MILITARE), la “COMUNICATE de PRESĂ”/”Cuminecătură”… de Pandemie !

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Deşi atât de apropiate (în Timp–4,74 Ani lumină/1,34 perces) , PĂMÂNTUL (Moțiunea de Cenzură/PSD-17 aug. 2020), față de Constelația ALPHA CENTAURI (ORDONANȚELE MILITARE ale Ministrului de INTERNE…VELA ) , totuşi, ce URIAŞĂ distanță în KILOMETRI parcurşi de Guvernul MEU/IOHANNIS—ORBAN/ … de la DECRETE (MILITARE), la “COMUNICATE de PRESĂ”/”Cuminecătură”… de Pandemie ?!…De necrezut , e Teoria RELATIVITĂȚII (Einstein/Curtea Constituțională) !!?

  Reply
 3. 3

  Brancardierul de la Vedea

  Mai taci dracului din gură, nu vezi că ești dement, pensionarule retard! Fii pregătit că venim să te luăm!

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Fă, Maricico, nu era,fa, pentru tine ce’sicriu ăştia de la Guvern … ca să nu mai întrebe , toată ziua, …proastele ca tzyne… pe călători… dacă nu s-au întâlnit …”pe traseu” şi cu Cei 3trei Magy de la Răsărit, veniți cu DAR-uri …pentru EA …că ALPHA Centauri, oricum, nu o interesează …dacă… tot, n-are FALUS, Fa, “Mondialu’ tău ?…

   Reply
 4. 4

  Laurieseela

  BerryFit – Instrument de slabit – https://kshop5.pro/9FiZsM/

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei