Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 23 ianuarie 2022
Anul XXVIII Nr. 8185-Vineri, 21 ianuarie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
BreakingNews În curs de actualizare:
ad
ad
Ştiri On-Line actualizate în timp real
eMAG Marketplace

Creşte-ţi afacerea cu ajutorul nostru!

 • Acces instant la sute de mii de anunţuri publicate, zilnic
 • Afacerea dumneavoastră este promovată
 • Eşti la doar câteva click-uri distanţă de potenţiali clienţi
TOP - ŞTIRI ON-Line
Hotel Ila - Vama Veche
ad

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Deşi MIT-ul şi mit-ROI par a avea aceeaşi Rădăcină …pătrată… e doar/ https://curierul zilei. ro/ , „văzut”-ul …ca parte a ținerii de minte/Stiinței de carte (sfântă) a Sf.Arhangheli — MihaiL & GabrieL/(GavriL) pe care cei 2oi WHIRLPOOL îl aplică sus …pe Lucrare … ca să nu supere …prin PUNEREA …de BancNOTĂ !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Da-ne bah si traducerea/interpretarea/sensul, etc…altfel ramanem prosti in fata geniului neinteles !

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Era bine, înainte de a te preocupa „să dai” şi „să pimeşti” de la Centrul Cultural Piteşti „chestii” despre relația dintre semne, limbaj şi vorbire să-ți clarifici, ție, dragă țață, în primul rând, diferențele dintre semn şi simbol care există (sincronic/sincretic), dar „sunt” in devenire (diacronic/istoric). Pe această „însuşire structuralistă”(Derida) întemeind Ferdinand (de Sausseure) „Semiotica lingvistică” în lucrarea postumă (1916) „Curs de semiotică lingvistică generală” , pe care doar voi, de la Județ,… şi prefectul,…care mai este şi proRector, l-ați citit „în orginal”! Hai, pa !

    Reply
 2. 2

  Anonim

  Problema sensului si a semnificației e de când Semiotica un îndemn de a nu mai căuta la tot pasul „mura’n… gură”/”Ana sre mure !?;” sau… „para (chioară-mălăeață) care pică fix …când si unde … e nevoie…de Pana …eteo, nu e !…

  Reply
 3. 3

  valica

  Vorbiti ba romaneste in plm, lasati pasareasca nu mai faceti pe desteptii….

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă