Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 29 septembrie 2020

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

10 Comentarii:

 1. 1

  Coco

  8
  8

  Avem si azi un editorial smecheresc, un fel de ” alba-neagra”,cu rau si bine,cu diavol si inger,cu scopul de a convinge cititorii (tot mai putini) ca Minzina si Gentea sunt salvatorii Argesului…
  Iar finalul cu compatibilitatea religioasa, o mare tampenie!

  Reply
 2. 2

  Normăleanu

  10
  8

  ,, Pisica blândă zgârie rău “, ,, S-a înecat ca țiganul la mal ” ( fără nicio aluzie) sunt două proverbe cu siguranță gândite și scrise de creștin-ortodocși care- l caracterizează pe autorul articolului. Se vrea împăciuitor, echidistant, încearcă să ne adoarmă plimbându-ne pe sub cireși în floare,dar ispita e mai puternică și răul din el învinge pe final. Nu se poate abține și îl atacă scurt, direct pe Președintele României că nu e creștin-ortodox, așa cum vrea el. Ne înțeapă și pe noi, comentatorii, că ne aflăm în subsolul articolului, și nu deasupra, la etaj, unde stă maestrul. Că tot vorbeai de maniheism, cu tot limbajul tău mieros, dar viclean, ești dominat, din păcate, de cel Rău.

  Reply
 3. 3

  Anonim 2

  7
  8

  Daca domnii Gentea, Apostoliceanu si Soare,mai sunt cum mai sunt, adica oameni “cultivati”, onesti, cinstiti, Minzana (intentionat nu am scris domnul inainte, fiindca numai domn nu este), este tatal DRACILOR. Un asemenea om nu ar trebui sa existe in politica romaneasca sau a judetului nostru. Si vai, iata acest “Talpa Iadului” conduce cel mai puternic partid de pe meleagurile noastre si mai vrea si la conducerea Argesului. Piei satana!.
  Sa ne ajute Dumnezeu sa scapam de acest personaj malefic al politicii argesene, cu ocazia alegerilor din septembrie si speram ca gandul cel bun al locuitorilor judetului sa faca sa dispara acest Diavol si sa nu se mai auda de el in veci.

  Reply
  1. 3.1
 4. 4

  sergiu

  5
  7

  am auzit ca apostoliceanu e musulman, gentea e budist, manzana e hindus iar soare de rit mozaic . iar smeo e ateu, ca un adevarat comunist care nu-si tradeaza idealurile tineretii. ha, ha, ha!

  Reply
 5. 5

  A. Riciu

  6
  9

  De acord cu dorința/părerea ca într-o țară aproape 90% ortodoxă, președintele trebuie să fie de aceeași credință. Dar este posibil ca actualul să nu (mai) aibă nicio credință, din moment ce se comportă așa cum se comportă și repetă maladiv și obsesiv, ca un tonomat stricat același fragment de melodie: psedeu’, pesedeu’….
  Dacă s-ar cere candidaților mediile de la școlile absolvite și perioada ultimelor studii, în multe cazuri surprizele ar fi imense.
  Orice s-ar spune, mediile reflectă gradul de inteligență, capacitatea de analiză și sinteză, gradul de percepție a fenomenelor multiple, deschiderea spre nou, etc. Diferențele dintre 5-7 și 8-10 sunt evidente.
  Apoi, un candidat, pentru a demonstra că poate, ar fi necesar să fi condus și el ceva, în ,,particoler” nu la stat. Dă-i unui individ o funcție, cât de mică, și-i vezi imediat caracterul. Îl salut pe dl Smeoreanu de aici din ,,underground”!

  Reply
 6. 6

  Anonim

  7
  6

  1. Dacă “trebuie” , atunci sa interzicem – prin constituție – dreptul la vot al celor de altă credință? Este democratic? Dacă nu-l interzicem, atunci este posibil (și chiar s-a întâmplat, de două ori la rând) sa iasă la vot și cei de altă orientare creștină. Catolicii, protestanții, ortodocșii nu sunt toți, laolalta, creștini? Regele Carol I, cu un rol istoric important în devenirea noastră ca nație, nu a fost creștin și el?
  2. În ce privește mediile la școală, vă referiți la celălalt candidat, Viorica Dancila, pe aceeași ramură creștină cu noi cei 90%, dar care într-un deceniu de reprezentare la Bruxelles nu a învățat engleză, iar română, matematica, etc. știa cât am vazut și noi? Și nu au fost decât doi candidați.
  3. Eu consider că alegătorii români – de generații și cu concepții, idei, credințe diferite (că doar este libertate) – nu sunt “proști” și nici nu mai pot fi prostiți ca înainte.

  Reply
 7. 7

  Coco

  3
  6

  Revin cu doua precizari,citind si ce s-a scris pana acum:
  – Presedintele a condus,multi ani ,orasul Sibiu,un oras care arata impecabil. Vin si cu doua comparatii, noi avem padurea Trivale,ei Dumbrava, diferenta este imensa, noi avem Simfonia (care,cu parere de rau,arata ca un balci) ei au Festivalul de teatru (sunt martor direct de vreo 10 ani),un eveniment cu zeci de spectacole, indoor sau stradale…Si mai au ,o spun in calitate de sofer,un oras excelent organizat, cu sute de locuri de parcare in centru…
  -pentru ca se tot aminteste de studii,competente,inteligenta, amintesc de perioada in care m-am simtit umilit ca cetatean al acestei tari,perioada cu Dancila premier. Stiu ca unora acum le pute, ca ignora sau se fac ca uita,dar este ceea ce ne-a livrat PSD! Inclusiv ca si candidat la prezidentiale…
  P.S. Traiasca tov. Ciolacu, cred ca toti de dreapta isi freaca mainile,de bucurie…

  Reply
 8. 8

  A. Riciu

  4
  7

  Cum bag bățul prin gard, cum stârnesc viesparu’. Prezentarea rezultatelor la învățătură se referă la toți candidații. Îmi amintesc de unul, Iani, filfizon de dreapta. Niște note/medii universitare de tot râsul. Aș vrea să văd inclusiv notele unor ,,comentatori”. Când, după 1990, am fost la Prefectură cu diploma de studii, o doamnă de la FPP mi-a zis: bine că văd și eu o notă adevărată că ăștia, pe aici, au numai 5 și 6.Iar despre Iohannis, lăsați-o jos că măcăne, vă râd și curcile. Inept, retard, ranchiunos, limitat intelectual, avid de avere, cu greșeli impardonabile de vorbire (s-a făcut de râs de atâtea ori), nebăgat în seamă de elita europeană, tratat cu condescendență de americani pentru interesul lor, Doamne, câte defecte la un singur om! Ați uitat când cerșea pe la Voiculescu (atunci stânga era agreabilă). Ați uitat când participa la ,,înfierea” unor copii. Ați uitat câte case a furat. Ați uitat de ,,moștenirea” hitleristă. Orbeți!
  P.S. Am înțeles că nici Ciolacu n-a rupt gura târgului la inteligență, știință de carte, etc. Așa este aproape toată clasa politică. Din păcate pentru noi!

  Reply
 9. 9

  Mușcodici

  2
  10

  Interesanta incercare a d-lui Smeoreanu de a duce discutia politica in alta directie, “pe persoana fizica”, nu pe partide.
  De parca un candidat cu CV impecabil va conduce Pitestiul dupa ideile sale proprii, nu dupa ideile (‘indicatiile’) partidului sau!

  Doar asa, ca proba de politicianism:
  – credeti ca un candidat PSD (Gentea) va anula subventia la gigacalorie si va folosi banii economisiti pentru investitii utile in infrastructura orasului?

  Nici gand, chiar daca unui primar cu un plus de 30 milioane lei (subventia gigacaloriei pe 2019) i-ar prinde bine la bugetul orasului.

  I-ar sari in cap partidul care stie prea bine ca voturile pensionarilor vin exact pe subiectul mentinerii gaurii negre a Termoficarii Pitesti.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trustul de presă
 Prima Pagina Curierul Zilei

Preşedinte:
 • Marilena Baraţă
  e-mail mb@curier.ro
  Senior editor:
 • Constantin Neguţ
  e-mail cn@curier.ro
 • Redacţia:
  Secretar de redacţie:
 • Monica Sandu e-mail:
  monicasandu03@yahoo.com
  Fapt divers:
 • Monica Sandu
  Sport:
 • Silviu Mihai e-mail:
  silviumihai@curier.ro
 • Marius Duinea
 • Fotoreporteri:
 • Costi Tudor
  Tehnoredactare:
 • Corina Dumitrescu
  Contabilitate:
 • Mirela Popescu,
 • Mircea Zaharia,
 • Carmen Belchiţă
  Mica publicitate:
 • Monica Lixandru
  Difuzare:
 • Adriana Bunea
  Secretariat:
 • Sorina Dumitru.
 • Şef departament
  publicitate:
 • Liviu Petrache
  (e-mail: marian@curier.ro;
  office@curier.ro
  Agenţi economici:
 • Tel. 0348/439035
  Mică publicitate:
 • Tel. 0248/215740

 • Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei