Activitatea la uzină va fi reluată în condiții de siguranță!

1

     În vederea reluării activității la Dacia Renault, prefectul județului și directorul DSP Argeș au făcut o vizită la uzină, constatând că au fost luate măsurile necesare împotriva infectării cu COVID-19. M.S. 

Ieri, 24 august a.c., subprefectul cu atribuții de prefect, Corneliu Cîrstea, subprefectul Andrei Ciungu si directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică, Sorina Honțaru, au efectuat o vizită la Mioveni, la compania Dacia Groupe Renault, la invitația domnului Christophe Dridi, manager al Groupe Renault Romania, anunță Prefectura Argeș.

Cu acest prilej s-a constatat ca sunt asigurate condițiile necesare de prevenție împotriva răspândirii COVID-19, in contextul reluării activității uzinei.

Conducerea Dacia Groupe Renault a prezentat măsurile de prevenție care au fost luate pentru asigurarea protecției sanitare a angajaților, in contextul actualei pandemii, fiind vizitate, de asemenea, câteva secții ale uzinei. În completarea măsurilor prezentate de managerul Dacia, directorul Direcției pentru Sănătate Publică Argeș a prezentat și alte măsuri necesare în vederea asigurării unui climat de muncă sigur și evitării contaminării cu virusul pandemic, transmite într-un comunicat de presă Prefectura Argeș.

Instituția Prefectului apreciază preocuparea conducerii campaniei Dacia Groupe Renault, care, prin măsurile luate, încearcă să asigure cele mai bune condiții de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 , atât în interiorul uzinei, cât și în exteriorul acesteia, a mai precizat sursa citată.

1 COMENTARIU

  1. Masurile luate in Dacia Renault nu sunt toate cele mai bune posibile. Mai ales transportul de la locuinta la uzina,este foarte deficitar (salariatii sunt inghesuiti in autobuz sau maxi-taxi, nu poarta masca, etc).
    O sa vedeti in 2-3 saptamani dupa reluarea activitatii, cum Argesul va trece iarasi de 100 de cazuri pe zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.