Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 12 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - luni, 12 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Desigur, doar “un ziarist experimentat”, ca Ion Cristoiu , ar putea explica, vorba lui (tic verbal !)…”din punctul acesta de vedere” …cum devine treaba…că… la un moment dat,…”SECURITATEA … îşi devorează fii” (“comandanții”)-ca, odată, REVOLUȚIA (Franceză !)- în cele mai stupide moduri care pot fi însă …”înghițite/(nerumegate)” de cei cărora “explicațiile”le sunt… “livrate”/”destinate” (vezi ministrul Vasile Milea, generalul MARIN Ceauşescu, generalii Constantin NUȚĂ, Vasile Mihalcea, pilotul comandant al elicopterului lui Ceauşescu, VasileMALUȚAN etc.) !!!

  Reply
  1. 1.1

   Vitali

   Nu inteleg ce vrei sa spui, anonimule, ce treaba are securitatea si cu accidentul stupid cei drept, al acelui militar de 40 ani?… In 1989 el era copil de 10 ani, ce treaba avea securitatea cu el si el cu securitatea?…

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Te prefaci, doar !! … Da, dar între timp, el devenise “mare” (crescuse) !

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei