Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 21 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
ora: 20:22 Jandarm reținut de Parchetul Militar   
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - miercuri, 21 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

6 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  1
  1

  Demisionati dle Miutescu . V-ati batut joc de noi si de munca noastra. LUATI-VA TOTI PUPINCURISTII SI LASATI-NE .

  Reply
 2. 2

  Clevetici

  3
  2

  Pai nu se plange dl. Smeoreanu intr-un articol de azi:

  https://curier.ro/2020/10/01/fata-hidoasa-a-dreptei-la-pitesti/

  ca primarul Gentea va avea opozitia Consiliului Local dominat de PNL si USR PLUS?

  Atunci cum se face ca ” PSD Argeș a câștigat aproape tot ce se putea câștiga.”, dupa cum scrie un fost presedinte care ravneste la o noua functie politica?

  hmmm… cati veleitari asteapta sa se elibereze o functie de conducere… dupa principiul ‘Ridica-te tu de pe scaun ca sa ma asez eu!”

  P.S.
  Altul era rezultatul la Pitesti daca PNL si USR gaseau un candidat comun si isi imparteau apoi posturile de vice-primar si altele…

  Reply
 3. 3

  Aloe Vera

  1
  1

  // De ce m-ati dus de langa voi, De ce m-ati dus de-acasa, Sa fi ramas soben la oi, Sa fi ramas la coasa ! // . Dar, aista-i baiu’ … si coas-ar fi ruginit, precum PNT-ul /pacat de seniorul Coposu !

  Reply
 4. 4

  George S

  1
  1

  Absolut corect, acest incapabil trebuie să plece. E o rușine ce s-a întâmplat în Argeș, valea!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  cine se asteapta la putina decenta din partea acestui personaj se inseala amarnic Fiind omul lui orban(alt ipochimen ajuns la butoane prin pupincurism cronic)pun pariu ca va fii cap de lista la alegerile parlamentare

  Reply
 6. 6

  doru

  cine se asteapta la putina decenta din partea acestui personaj se inseala amarnic Fiind omul lui orban(alt ipochimen ajuns la butoane prin pupincurism cronic)pun pariu ca va fii cap de lista la alegerile parlamentare

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei