Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 2 martie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Clevetici

  2
  1

  Sunt nebun sa astept 3 nopti cu temperaturi sub 10 grade Celsius ca sa am caldura in apartament?

  Am reglat termostatul la 23 de grade si abia astept prima noapte din cele 3, caci voi avea caldura de la centrala proprie.

  Termoficatii… sa se descurce cu metoda Ceausescu:
  “- Mai puneti o patura pe voi!”

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   1
   1

   Chiaburule, sugi sângele poporului muncitor. Burghez îmbuibat!

   Reply
   1. 1.1.1

    Te pun la punct

    Subventionatule (pomanagiu), te bucuri ca iti platesc altii subventia pe gigacalorie si te miri totodata de calitatea serviciilor oferite de Termoficare!

    Ia spune, asa pe cinstite, in cate minute ti se incalzeste apa calda dimineata, la orele 7 sau 8, daca toti pensionarii din bloc nu pornesc robinetele pana pe la orele 11?

    Reply
    1. 1.1.1.1

     gogu

     Pai ca sa ai apa calda la ora 7 trebuie sa pui ceasu’ sa sune pe la 6 ,deschizi robinetu’ si mai tragi un pui de somn. Apa curge la robinetu’ de “calda” doar ca e rece si contorul inregistreaza ! Ca sa ne amuzam cand intram la dus si ne “racorim” bine pana se incalzeste ,adoptasem o formula: AIA RECE O CONDUCE P’AIA CALDA !!!! Imi aduc aminte, aventuri de la bloc….pe vremea cand nu aveam centrala proprie de apartament.

     Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei