Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 17 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
OFICIAL! Masca NU MAI E OBLIGATORIE în exterior din data de 15 mai!    Din data de 15 mai: Fără mască în spațiile deschise neaglomerate    Din data de 15 mai: Masca, obligatorie în piețe, târguri, mijloace de transport în comun, magazine, locuri aglomerate    Din data de 15 mai: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea    Din data de 15 mai: Magazinele revin la program normal    Din data de 15 mai: Se stabilește programul restaurantentelor, cafenele în intervalul 05-24.00    Din data de 15 mai: Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din capacitate    Din data de 15 mai: În ceea ce privește școlile se păstrează în continuare scenariul galben, verde. Este de așteptat ca majoritatea școlilor să intre imediat în scenariul verde, față în față.    Din data de 15 mai: Se pot organiza nunți, botezuri și mese festive cu participarea a maximum 70 de persoane – în exterior, sau cu participarea a maximum 50 de persoane în interior, dacă organizatorii garantează că toate persoanele sunt vaccinate, nu se mai impun astfel de restricții participanților.   
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Clevetici

  2
  1

  Sunt nebun sa astept 3 nopti cu temperaturi sub 10 grade Celsius ca sa am caldura in apartament?

  Am reglat termostatul la 23 de grade si abia astept prima noapte din cele 3, caci voi avea caldura de la centrala proprie.

  Termoficatii… sa se descurce cu metoda Ceausescu:
  “- Mai puneti o patura pe voi!”

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   1
   1

   Chiaburule, sugi sângele poporului muncitor. Burghez îmbuibat!

   Reply
   1. 1.1.1

    Te pun la punct

    Subventionatule (pomanagiu), te bucuri ca iti platesc altii subventia pe gigacalorie si te miri totodata de calitatea serviciilor oferite de Termoficare!

    Ia spune, asa pe cinstite, in cate minute ti se incalzeste apa calda dimineata, la orele 7 sau 8, daca toti pensionarii din bloc nu pornesc robinetele pana pe la orele 11?

    Reply
    1. 1.1.1.1

     gogu

     Pai ca sa ai apa calda la ora 7 trebuie sa pui ceasu’ sa sune pe la 6 ,deschizi robinetu’ si mai tragi un pui de somn. Apa curge la robinetu’ de “calda” doar ca e rece si contorul inregistreaza ! Ca sa ne amuzam cand intram la dus si ne “racorim” bine pana se incalzeste ,adoptasem o formula: AIA RECE O CONDUCE P’AIA CALDA !!!! Imi aduc aminte, aventuri de la bloc….pe vremea cand nu aveam centrala proprie de apartament.

     Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei