Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 6 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

1 Comentariu:

  1. 1

    CVititor

    Errare humanum est,perseverare diabolicum ! Asta face d-l Ionuț Badea in debutul fiecărui meci disputat de FC Argeș ! Schimba in primele 60 de secunde un tânăr jucător cu altul, chipurile mai experimentat dar care nu aduce nici pic de valoare adăugată in plus pe parcursul meciului ( vezi cazul Blejdea sâmbătă) Declarându-se un bun psiholog a mărit aria jucătorilor sacrificați din min.1 si in ultimele 3 jocuri a schimbat trei jucători diferiți. Adică sa nu fie doar unul umilit, sa fie mai multi, sa nu-l “cocoșeze” numai pe unul, sa formeze eventual o echipa a umilinței. Păcat ,l-am considerat pe Badea un antrenor isteț, studios cu bun simt dar, tot ceea ce face si maniera in care continua sa insiste in greșeală nu-i fac cinste. Se spune ca pe un antrenor il tin in funcție rezultatele…care rezultate ??????

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei