Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

5 Comentarii:

  1. 1

    cici

    ne vedem in b, cu gentea la tribuna din cimitir,huoooo

    Reply
  2. 2

    CVititor

    Va bucurați, gloabelor si in gândirea voastră primitiva amestecați politicul cu fotbalul ! In fotbal e la fel ca in viată : ia ziceți voi, ați avut pe masa in fiecare duminica numai fripturi? poate au fost si vremuri mai grele când v-ați mulțumit si cu un blid de fasole…așa si la fotbal, am pierdut, o luam de la capăt, trebuie sa vina si satisfactiile…si de-ar fi sa cădem in B, iar o luam de la capăt. In vremuri grele se arata adevăratele prietenii,

    Reply
  3. 3

    Aloe Vera

    Ionut Badea fuse bun si este, hiba-i in alta parte .

    Reply
  4. 4

    Anonim

    Domnilor Badea a fost demis mai concret de Gentea Vișan Alin, Stoica Bogdan și Foamete Mihai așa ca acești oameni taie și spănzura la FC. Argeș.

    Reply
  5. 5

    sorin

    Domnilor Badea a fost demis mai concret de Gentea Vișan Alin, Stoica Bogdan și Foamete Mihai așa ca acești oameni taie și spănzura la FC. Argeș.

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .