Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş |
duminică, 29 noiembrie 2020

Următoarea ediţie a ziarului nostru va apărea miercuri 2 decembrie. Pentru anunţuri de mare şi mică publicitate puteţi veni la redacţie marţi 1 Decembrie.

Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.
trai 930x122-01
 • Patiserie artizanală

 • Comenzi: 0725511165
 • produse
  fermieri-produse_600x300

  Articole »»» »»» »»»

  Comentează »»» »»» »»»

  3 Comentarii:

  1. 1

   Clevetici

   Georgescu a ratat promovarea echipei de fotbal Mioveni in Liga I,

   prin comparatie cu Gentea de la Pitesti caruia presa i-a atribuit meritul promovarii lui F.C. Arges (dar nu si esecurile lui FC Arges din debutul noului campionat in Liga I).

   Reply
  2. 2

   pepe

   urmeaza 4 ani de furat,imbogatirea firmelor care au cotizat in campanie,traiasca clica psd,la ghena de gunoi sa va vad mancand

   Reply
   1. 2.1

    gogu

    2
    1

    Crezi ca tuturor le place sa mănânce de acolo de unde te hrănești tu ????? biet ghiorlan….

    Reply

  Comentează »»» »»» »»»

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei