Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
sâmbătă, 24 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Rdanai

  Salariile sunt nete sau brute. Nu vad specificat si e bine de stiut. Daca sunt nete, insemna ca brutul este cam cu 75% mai mare.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Scrie in titlu : brut ! Nu e o problema ca sunt mari . Problema e ca oamenii aia nu fac nimic prin fisa postului. Freaca hartii si nimic digitalizare . Sta lumea la coada ca pe vremuri .

   Reply
 2. 2

  stiutor de treburi

  Cititul pe diagonala dauneaza grav intelegerii mesajului.

  Subtitlul acestui articol incepe cu cuvintele:

  “Primăria Pitești a făcut publică situația privind sa­lariile sau indemni­zațiile brute…”

  Asadar e vorba de sume BRUTE,
  iar odata cu ‘revolutia fiscala’ facuta de PSD acum cativa ani, prin care taxele datorate statului se platesc din sumele brute ale angajatului,
  sumele NETE sunt de circa 55-60% din brut (daca nu gresesc).

  Reply
 3. 3

  Rdanai

  La indemnizatii scrie ca sunt brute. La salariu, fiecare intelege ce vrea. Cred si eu ca ar fi vorba de brut, dar trebuia specificat. In ziua de azi… orice virgula si punct conteza.
  Cum spunea CTP –
  Am vazut o capra in vie. Sau
  Am vazut-o capra in vie. 🙃

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei