S-a întors în arest, după ani grei de puşcărie!

0

  • Recidivistul nu-şi pierde năravulUn tânăr care a ispăşit ani mulţi de închi­soare pentru infracţiuni de o violenţă rară, a ajuns, din nou, în arest, tot pentru violenţă. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea luării unei măsuri pre­ventive. Individul este eliberat condiţionat după o condamnare de 11 ani. Nu a ţinut cont de faptul că riscă să se întoarcă în închisoare şi alături de alţi complici şi-a bătut măr un vecin. La faptă a participat şi o femeie.


Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Băiculești, au fost sesizat că duminică seara un localnic a fost bătut măr în propria-i curte. Bărbatul în vârstă de 45 de ani, le-a povestit oamenilor legii că a fost atacat de 5 localnici. În timpul cercetărilor oamenii legii au stabilit că duminică seara în jurul orei 22.30, Cătălin Ionuţ D., de 26 de ani, din comuna Băiculeşti a avut un conflict cu un tânăr din aceeaşi localitate. A sărit să-l bată dar acesta din urmă a fugit şi s-a refugiat în curtea părinţilor iubitei lui, acolo unde s-a ascuns. Nu a scăpat de urmăritori, pentru că a fost fugărit de Cătălin Ionuţ D., de fratele acestuia în vârstă de 24 de ani, doi prieteni de 18 ani, respectiv 29 de ani şi o femeie de 37 de ani. Cei cinci urmăritori au dat buza în curte să-l caute! Proprietarul, în vârstă de 45 de ani, a ieşit la ei şi i-a luat la rost. A vrut să-i scoată afară din ograda lui numai că, a fost luat la bătaie de cei cinci, cel mai agresiv, fiind Cătălin Ionuţ D. Cel agresat a ajuns la spital, având multiple leziuni la faţă. Ca urmare a loviturilor primite, acesta a necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.
A fost condamnat la 11 ani închisoare
În urma cercetărilor instrumentate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, oamenii legii au dispus reţinerea lui Cătălin Ionuţ D., pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Decizia a fost luată ţinând cont de recidiva tânărului. În ianuarie 2012, pe vremea când avea 17 ani, Cătălin Ionuţ D. s-a îmbătat împreună cu alţi doi prieteni de 20 de ani fiecare. Cei trei au intrat în locuinţa unei bătrâne, în vârstă de 87 de ani, au bătut-o crunt, au violat-o şi la plecare i-au furat cei 230 de lei pe care femeia îi avea în casă. Au abandonat-o agonizând şi biata de ea a murit. Cadavrul a fost descoperit după mai multe zile. Cei trei au fost arestaţi întrei ei şi Cătălin Ionuţ D. Tânărul a fost condamnat pentru tâlhărie şi viol urmat de moartea victimei, la 11 ani de închisoare. A ispăşit mai bine de 7 ani din pedeapsă fiind eliberat condiţionat. Întors acasă, tânărul nu s-a potolit, dovadă întâmplarea de duminică. După ce a petrecut o noapte în arest, Cătălin Ionuţ D. a fost eliberat fiind plasat sub control judiciar, măsură luată şi împotriva celor patru complici ai săi. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.