Simţul civic bătut de nesimţire!

2Un bărbat necivilizat a fost o reacţie absurdă după ce a fost mustrat pe stradă de către doi tineri. În loc să îşi repare gre­şeala, individul, în vârstă de 56 de ani, care ar fi pu­tut să le fie tată, i-a fugărit pe cei doi şi l-a bătut pe unul dintre ei. Poliţiştii l-au „recompensat” pentru fapta lui, cu o noapte în arest.


Întâmplarea a avut loc luni, pe strada Vasile Lupu din Piteşti. Florentin N. mergea pe jos şi la un moment dat a aruncat un ambalaj într-un spaţ­iu verde. Doi tineri care l-au văzut i-au atras atenţia că nu este frumos ce a făcut şi l-au invitat să ia punga de jos să o pună la coşul de gunoi. Intrigat de „tupeul” tinerilor care l-au pus la punct pentru nepoliteţea lui, piteşteantul, în loc să se ruşineze că doi băieţi care ar fi putut să-i fie fii l-au mustrat încercând să-l disciplineze, a reacţionat violent. A început să-i înjure pe tineri şi a rupt-o la fugă după ei, cu intenţia să-i lovească. La ajuns din urmă pe băiatul de 18 ani şi l-a lovit peste picioare cu un baston telescopic. În urma incidentului, tinerii au sesizat întâmplarea la 112. Un echipaj de la Secţia 3 Poliţie a demarat cercetări şi l-au identificat pe autor. Poliţiştii sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, împotriva lui. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. M.Sandu


2 COMENTARII

  1. De cand obligă unii oameni pe alți oameni să facă s-au să nu facă ceva?
    Dacă erau așa civilizați, luau ei acea pungă s-au se duc și la hoții României care le-au luat banii de studii și traiesc intr-un lux orbitor să le dea banii înapoi.
    Eu nu inteleg cum dă așa spiritul civic în unii doar la găinării mici, prapaditii ăștia ar trebui să își vadă de drum că și-o încasează gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.