Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 27 ianuarie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.
Oferta de preţ la produsele din Patiseria artizanală: Poale’n brâu - plăcintă cu brânză dulce - 170 g: preţ bucată / 5 lei. Cozonac - 700 g: preţ bucată / 23-25 lei; preţ kg / 35 lei. Chifle Hot Dog - 90 g: preţ bucată / 2 lei; preţ kg / 22 lei. Japoneze 90 g: preţ bucată/2 lei; preţ kg / 22 lei. Produse per kg: preţ 1 kg / 22 lei. Cornuri - cremă vanilie - 120 g: preţ bucată / 3,5 lei. Comenzi la tel: 0725511165. Vă aşteptăm să încercaţi produsele noastre din patiserie!
Click vizualizări

Click vizualizări

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

18 Comentarii:

 1. 1

  Coco

  7
  12

  Recunosc ca astazi am recitit doua pasaje din editorial.
  Primul,cel in care ziaristul s-a convins, in cele din urma, cand toti erau convinsi,ca statul paralel nu prea exista.Introduce totusi doua exceptii, Bucuresti (aici doare al naibii de rau umilinta) si Timisoara (aici sunt nedumerit, pentru ca cel care a pierdut primaria este membru PNL)
  Al doilea este cel in care li se recomanda celor de la PNL sa renunte la monstri sacri cu ocazia parlamentarelor. Aici e clar vorba de ticalosie din partea pseudoziaristului, la ultimele alegeri pentru parlament nu au fost pusi pe liste toti cei cu probleme in justitie, inclusiv cei aflati in cercetare. Pentru acelasi motiv Ludovic Orban s-a retras din lupta pentru primarie!
  Numai ziaristii de duzina uita, se fac ca uita sau nu stiu acest lucru !

  Reply
  1. 1.1

   gicu

   9
   7

   Pseudoziarist….ziarist de duzina…fugi bre cu capra dacilisea

   Reply
  2. 1.2

   anonim8

   4
   8

   Sau ziariștii care vor sa manipuleze cititorii. Pentru că, chiar d-l Smeoreanu recunoaște, este plătit pentru cele 2000 de cuvinte / litere pe care le scrie. Mă întreb, cum este sa fii plătit și să nu scrii ce ți se cere, nu ce trebuie, ca să faci o informare corectă, deontologica, a cititorilor? Oare mai este presa, în acest fel, a patra putere în stat, sau s-a aservit și ea, prin astfel de ziariști care recunosc ei înșiși ca sunt plătiți pri contract, unei părți a spectrului politic? Cine mai face informarea corectă a cetățenilor, care susțin prin impozite și taxe statul român (educație, sănătate, politie, armata, politicieni, presa subvenționată de stat, etc.). Altii s-au privatizat…

   Reply
  3. 1.3

   A. Riciu

   8
   7

   ,,Leo Mondu” ce zice?

   Reply
   1. 1.3.1

    Ghitza

    6
    7

    Zice ca degeaba te scremi , n-ai stil .

    Reply
    1. 1.3.1.1

     Anonim

     7
     6

     Ha, ha, ha, chiar ghiță…

     Reply
    2. 1.3.1.2

     Anonim

     7
     6

     Oftică mare la căcănii (ari)!

     Reply
    3. 1.3.1.3

     Anonim

     7
     6

     Zice că să nu mai grohăi din cocina ta fetidă, dragă Ghiță…

     Reply
  4. 1.4

   gogu

   4
   5

   Da’ comentatorii de duzina, cu nume de coco , ce zice’ !?!?!?

   Reply
 2. 2

  trivaleanu

  4
  8

  Mie mi-a atras atentia pasajul: Condiția este să dispară baronii de pe liste, să nu apară exponenți ai jocurilor de interese, să aibă loc o competiție transparentă. Cum adică, baroni la PSD? Jocuri de interese? Competiţii necinstite la social-democraţi?
  Îl bănuiesc pe dl. Smeoreanu că o fi făcut vreun pact cu serviciile şi cu statul paralel. Sau că are de susţinut vreo candidatură anume în Argeş…

  Reply
 3. 3

  Normăleanu

  7
  8

  Titlu total neinspirat. Apoi destul de hazardată opinia ziaristului de a vedea tot timpul implicarea altcuiva, atunci când nu iese PSD. Chiar vrei să iasă peste tot? Când te-arunci cu vorbe despre alegeri mânărite, trucate, furate, trebuie să aduci și dovezi, pentru că altfel cazi în ridicol. Dacă doar ți se pare, ține-o pentru tine și scrie mai departe despre Joe Dassin.

  Reply
 4. 4

  anonim8

  2
  7

  Astăzi nu mi-ați postat inca comentariul, transmis de dimineață, ca reply la cel al lui Coco (deci ar fi trebuit sa fie 1.1). Vă asigur că am folosit limbaj decent, fără injurii, cu opinii personale. Sa trag concluzia ca opiniile nu au fost pe placul moderatorului, ori ca este un nou accident întâmplător (cam al 3-lea,al 4-lea în decursul timpului pentru mine). Cu respect și așteptări…

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   8
   4

   Pune degețelul bine…

   Reply
 5. 5

  Anonim

  5
  4

  Și mai zice kka- riciule, acu pă seară, că ești cel mai toxic personaj de aici, care se screme mereu ca să -și depășească condiția și le dă dislike-uri la toți dar se umflă pe el. Adică un frustrat, care nu sare de nivelul cocinei.

  Reply
  1. 5.1
 6. 6

  Anonim

  3
  3

  Halatu, halatu…

  Reply
 7. 7

  Coco

  2
  3

  Am mai spus-o,n-am scris niciodata sub anonimat,intodeauna mi-am asumat sub pseudonimul ales! Acum s-a priceput?

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   2
   2

   Jură-te! Sau este alter-egoul?

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei